CCleaner voor Android 1.18 verbetert opslaggeheugen analyse

CCleaner is een van de populairste schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt. Ook op GratisSoftware.nl is CCleaner al jaren het meestgebruikt en hoogstgewaardeerd. Er is ook een CCleaner app voor Android toestellen.

CCleaner 1.18 voor Android is gisteren uitgebracht. Dit is een onderhoudsupdate voor de schoonmaak-app die de prestaties verbetert van de Storage Analyzer - een term die in CCleaner 1.18 nu vertaald is naar Opslaggeheugen analyse.

Met de Opslaggeheugen analyse kun je zien welke bestanden de meeste ruimte innemen op je Android-toestel. Handig als je apparaat bijna vol is. Je vindt de Opslaggeheugen analyse in het driestreepjesmenu linksboven. Na een analyse krijg je een overzichtje van de ruimte die apps, video's, foto's, documenten en overigen innemen op je Android apparaat. Klik vervolgens op de categorie om de losse bestanden te zien.

Jammer is alleen dat je vanuit CCleaner voor Android alleen grote bestanden kunt weggooien als je de Pro-versie koopt. In de gratis versie van CCleaner zul je de bestanden handmatig moeten opzoeken en weggooien met een bestandsbeheerder in Android. Apps kun je wel direct verwijderen door op het vuilnisbak-icoontje te klikken.

Verder werkt de App beheerder sneller in CCleaner 1.18 en zijn diverse verbeteringen doorgevoerd en foutjes opgelost. Ook zijn de vertalingen bijgewerkt.

Ga naar de download-pagina van CCleaner voor Android

Deel dit artikel: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
griekenla_d