CCleaner 5.30 schoont Edge, IE en Thunderbird en MRU beter op

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Ook op GratisSoftware.nl is CCleaner al jaren het meestgebruikt en hoogstgewaardeerd.

CCleaner 5.30 voor Windows is net verschenen. Deze kleine maandelijkse update ruimt de cookies en geschiedenis van browsers Edge, Internet Explorer en mailprogramma Thunderbird beter op. Ook is het opschonen van de most recent used (MRU) cache van Windows Verkenner (waar recent gebruikte bestanden te vinden zijn) verbeterd. Verder zijn de controle op updates en detectie van SSD schijven geoptimaliseerd. Ten slotte zijn diverse kleine aanpassingen aan het uiterlijk doorgevoerd en foutjes opgelost in CCleaner 5.30.


Onder Options | Settings - Language kun je Nederlands als taal van CCleaner instellen, mocht dat al niet automatisch tijdens de installatie gebeurd zijn

Update 24 mei
CCleaner 5.30.6065 is verschenen. Dit is een kleine update waarin een probleem met het controleren op updates verholpen is.

CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let op dat je tijdens de installatie Google Chrome (of andere extra software) krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
noorw_gen