CCleaner 5.28 ruimt sporen Chrome, Firefox, Opera en ZoneAlarm beter op

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Ook op GratisSoftware.nl is CCleaner al jaren het meestgebruikt en hoogstgewaardeerd.

CCleaner 5.28 voor Windows is zojuist verschenen. Dit is een kleine maandelijkse update die weinig nieuws brengt. In deze uitgave van de schoonmaker worden alleen de sporen van browsers Chrome, Opera en Firefox beter opgeschoond. Ook worden recente versies van ZoneAlarm beter afgestoft. Ten slotte zijn diverse kleine aanpassingen aan het uiterlijk doorgevoerd en foutjes opgelost in CCleaner 5.28.


Onder Options | Settings - Language kun je Nederlands als taal van CCleaner instellen, mocht dat al niet automatisch tijdens de installatie gebeurd zijn

Grote vernieuwingen zijn al een tijdje niet te bewonderen geweest in nieuwe uitgaves van CCleaner. Voorlopig zullen we het moeten doen met kleine aanpassingen van de schoonmaker.

CCleaner is te downloaden voor Windows Vista, 7, 8, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let op dat je tijdens de installatie Google Chrome (of andere extra software) krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Controlevraag tegen spam
frankr_jk