Microsoft bedenkt zich: hoe je je 15 GB aan OneDrive opslag kunt behouden

Vorige maand maakte Microsoft bekend dat de gratis opslag in zijn OneDrive dienst teruggeschroefd werd van 15 naar 5 GB. Na een storm van protest - 70.000 handtekeningen op een petitie - keert de software-gigant op zijn schreden terug: je kunt nu toch je 15 GB opslag behouden.

Om je 15 GB opslag (en eventuele 15 GB  extra voor foto-uploads) veilig te stellen, moet je naar deze pagina gaan.

Deel dit artikel: 

Reacties

Allen fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2016 gewenst.
Nou Windows 10 waar ik niet weg van ben,omdat die zo heel zwaar liep met name onder Edge als Hoofdbrouwser was er gewoon niks te typen,de letters kwamen 3 tellen achteraan hobbelen.Ik heb Windows daar zeer veel feedback over gegeven dat dit echt niet kon maar er ze trokken zich er niks van aan.
Teruggaan naar 7 kon niet omdat daar mijn PC niet meer op werkte en een andere PC helemaal gesloopt was binnen W-10.Maar ja toch maar door met die ene waar ik Edge verving als Hoofdbrouwser door IE-11 en ook had ik nog FF draaiende waar ik nog spellen mee speelde en Facebook + Twitter bezoek.
De Email ontvang ik nog steeds via Windows Live Mail 2012 en dat is overzichtelijker dan dat nieuwe Email ding.En ik dunde Windows 10 behoorlijk uit met dingen die ik niet wilde gebruiken via Ccleaner verwijdert wat niet in het configuratie scherm stond.Wat er overbleef is niet veel maar het loopt weer heel wat lichter.Windows 10 is een Zwaar Misbaksel die alles opslaat en ik moet niks van Edge hebben.Liever Firefox dan maar.
Nog iets waar ik me groen en geel aan erger:Ccleaner weigert opgeslagen rotzooi van Edge op te ruimen,ook niet nadat ie niet aktief is.
Alternatieve Cleaner?Vond geen goede tot nog toe.Dan maar Schijfopruiming wat nog iets scheelt.
Prettig uiteinde 2015.

Redactie bedankt voor de tip, anders had ik dit wellicht niet op tijd geweten, heb hierover "nog" geen bericht gehad van MS in Outlook.com!
Net dus even aangemeld via https://preview.onedrive.... :-)

geen

Doe er tot hiertoe eigenlijk niets mee maar heb de opslag toch veiliggesteld voor 15 GB.
Maar op mijn account staat dat ik 30 GB opslag heb, raar?

Foto upload vanaf je mobiel wellicht?

Nee, ik heb Android, en ik denk niet dat Microsoft dat rechtstreeks ondersteund van af daar.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
i_oorkust