AVG 8 - Haal onderschrift onder mail weg

Als u de 'No virus found in this incoming message' boodschappen die door AVG 8 onderaan alle inkomende mail worden geplaatst wilt weghalen, doe dan het volgende.

Als u de 'No virus found in this incoming message' boodschappen die door AVG 8 onderaan alle inkomende mail worden geplaatst wilt weghalen, doe dan het volgende.

1. Open AVG door dubbel te klikken op de icoon in de systeembalk

2. Klik op Tools | Advanced settings

3. Klik op E-mail Scanner (A) en haal onder het kopje E-mail scanning het vinkje weg bij Certify mail (B) en klik op Apply en OK (C). Laat het vinkje bij Check incoming e-mail WEL staan!


Zo moeten uw instellingen eruit zien

Nu staan er onderaan uw mail geen boodschappen meer.

Hulplinks
AVG Free 8.0 in het Nederlands installeren en instellen
Meer AVG tips
Ga naar het forum over AVG

Download AVG

Deel dit artikel: 

Reacties

Gratis anti-virus software? Ik heb er mijn buik van vol. Steeds weer gedoe gehad, met diverse programma's. Uiteindelijk een paar centen uitgegeven aan een anti-virus programma(Eset) en nooit meer problemen gehad!

Hallo, ik wil avg 9 Nederlands installeren na een format. Heb Win xp geupdated met de nodige SPacks. Bij de installatie van avg krijg ik steeds de foutmelding dat mijn windows verouderd is en dat die geen ondersteuning biedt voor deze nieuwe versie van avg. Ik moet eerst een update gaan downloaden via hun site. Dat slaat nergens op want alles is geupdated. Hoe kan ik versie 9 geïnstalleerd krijgen?
Bedankt voor het antwoord.

Kan avg free 9.0 niet plaatsen
krijg altijd foutmelding
wat kan ik doen

Bedankt voor het weghalen van de reclame.

Heb het programma AVG graties al een hele poos ingebruik. Maar de laatste tijd valt het programma weg en moet het opniew down loaden. Tevens wordt dan mijn internet EXPLORER heel traag
Kunt U mij dat verklaren,en wat is er aan te doen.
M.v.gr Ricardo

ik wil juist wel te zien krijgen datals er een mail binnen komt dat die gescand is door avg maar ik weet niet hoe ik dat moet istellen en waar ik dat kan vinden

Kan iemand mij vertellen waar ik de nieuwe AVG 8.5 freeware kan downloaden, ik kom steeds op een versie uit waar ik voor het hele pakket moet betalen.
verder ben ik best goed te spreken over AVG 8.0.

M.v.gr. Ralph

als ik in het venster resident shield 'tracking cookies scannen'aanzet, krijg ik telkens een melding onder in beeld.
heb ik deze optie nodig? en zo ja, kan ik dan die melding uitzetten?

Een vraagje door Norton (zeggen ze) is mijn pv heel erg traag geworden. Als ik dit verwijder en er AVG op zet wordt mijn pc dan wel sneller?

Een tip is prima maar ik bedoel die reakties er op...waar gaat dat over??? Als je t niet snapt laat dan die boodschap staan en ga niet knoeien of onzinnige dingen zeggen zoals "nu een virus" of "waarom AVG mail scant die wordt verstuurt". haha Ik ben ook geen computer freak maar dit is lachwekkend.

waar gaat dit allemaal over zeg..ik gebruik AVG en bevalt prima, wat kan mij t schelen of er een berichtje cq boodschap onder mijn mail staat. Beetje reklame mag toch wel?

Pardon, gratis variant downloaden mag ook, dat bedoelde ik in eerste instantie.

Spamfighter spam mails krijg je niet weg me tAVG 8.0, daarvoor moet je 'n aparte anti-spam applicatie voor kopen, of gewoon je e-mail programma anders/beter instellen, voor verdere vragen kun beter terecht op het forum: http://www.gratissoftware...

@Redactie: de uitgaande mail wordt in deze tip echter niet gecontroleerd, was/is dat de bedoeling? (heb de andere tips nog niet grondig bekeken...)

Maar ik heb wel AVG IS 8.0. ;-P

Geen antwoord op m'n vraag.

Gooi Spamfighter eraf!!

Is sowieso een shitprogramma, Spamfighter dus.

Ben 100 % tevreden over gratis AVG en gebruik het al jaren.

Is er ook zo'n slimme manier om die Spamfighter resclame wegte krijgen ?

he amonra ff nadenken jij verstuurt een mail je ontvanger wil geen sjit op zijn/haar kompjoeter ..
maar het mailtje van jou KAN een virus of andere sjitbevatten.... vandaar dat avg dat ff nakijkt

hou je nog vrienden over ook...

en dat KAN ook eewig duren.

snappie?????

samsemtex.r

Waarom wordt de uitgaande mail gescand??
Duurt een eeuwigheid voor de mail is verzonden.
Amonra

Ik ben erg blij met deze tip. Als die overbodige tekst er niet meer staat, voorkom je in sommige gevallen dat een mailtje over twee bladzijdes wordt uitgeprint.

Haal in de properties van de Update Manager het vinkje weg bij: "Display information about update process". Daarmee wordt bereikt dat je niet meer lastig wordt gevallen door update-vensters van AVG free.

Aan het Control Center pictogram in het Systeemvak is te zien of AVG up-to-date is bijgewerkt (grijs is NIET voldoende bijgewerkt en gekleurd betekent WEL helemaal bijgewerkt).

dat het een slechte tip is

Je snapt de tip helemaal niet. Je mail wordt natuurlijk wel gecontroleerd, het enige dat verandert is dat er geen reclametekst van AVG onder je mail staat... Voor de duidelijkheid een plaatje erbij met de juiste instellingen.

ik ben inmiddels al 2 dagen bezig om dat te verwijderen, ik heb mijn pc met verschillende scanners diepe scans laten uitvoeren maar ik krijg de virus niet verwijderd, als ik avg de virus wil laten wegzetten doet ie ook niet, het virus wat gevonden word heet html/framer

Ik heb sinds kort ook deze virus op de computer die niet weg te krijgen is met AVG.
Hij staat in de tem. internet files. in magazines_profile.
Hoe verwijder ik deze?

wat een fijne tip, ik heb nog nooit een virus in mijn mail programma gehad en nu dus wel :(

En wat heeft dat met deze tip te maken?

Vragen kun je in t forum stellen:
www.gratissoftwaresite.nl/forum/phpBB2/viewforum.php

super dankjewel

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
_jsland