Welke sociale media gebruik je het meest?

In Nederland is delen steeds populairder. Niet het delen van welvaart of bezittingen, maar het delen met anderen van wat je meemaakt en wat je bezighoudt.

Om je belevenissen en gedachten te delen met anderen zijn er diverse sociale media of sociale netwerksites. De populariteit van deze sociale netwerksites wisselt snel. Een paar jaar terug waren MySpace en Hyves heel populair, nu zijn het Facebook en Twitter en over een paar jaar misschien Google+.

Onze vraag is daarom:
Welke sociale netwerksites gebruik je het meest?

Deel dit artikel: 

Reacties

Gelukkig laat deze poll duidelijk zien dat ik niet de enige ben. Een idee dat ik zo langzamerhand aan het krijgen was. Ik zie écht het nut niet van al die 'media'....... Zal me niet verbazen als dit over een jaar of tien weg is.

Gelukkig leven we in een vrij land en mag iedereen die dat wil op Facebook, Twitter, G+ of wat dan ook, helemaal niks mis mee. Ik geef zelf zo nu en dan een berichtje op G+en Twitter

je krijgt steeds meer de indruk dat je zo wat de enige bent die niet aan de sociale media-hype meedoet. Maar gelukkig laat deze poll zien dat er veel meer anders denkenden zijn. Kortom, een goede poll !

De opzet van deze poll is vast niet om te laten zien hoeveel er niet aan deze stompzinnige hype meedoen. Ook op deze site
http://connect.facebook.n... (door mij geblokkeerd).
GSS wil weten of ze ook scoren met Faceboek. Bij mij niet dus. Don't like it.

Al die sociale netwerken is leuk voor mensen met een chronisch aandacht tekort syndroom. Het gaat allemaal nergens over.
Informatie verspreiden over je zelf waar geen hond op zit te wachten. Meer is het niet. Zeer trieste bezigheid.
Als ik je wat wil laten weten stuur ik je wel een persoonlijke mail of soms zelfs nog wel eens een brief.

Het ergste is nog wel dat er haast geen site meer te vinden is zonder zo'n balkje met icoontjes waarop je kan klikken om het vooral te delen met de wereld dat jij dit leuk vind. Alsof ik daar op zit te wachten wie er allemaal iets leuk vinden. Maar ja anders hoor je er niet meer bij als je er niet aan mee doet. Dan maar niet er bij horen. Heerlijk wat een rust.

Ik gebruik geen sociale netwerksites, want ik vind niet dat heel de wereld en mijn baas mijn moet weten wat ik allemaal doe in mijn vrije tijd en privé.

Ik gebruik Path, waarbij ik gelijktijdig op Facebook, Twitter en Foursquare kan posten.

ik verkies nog steeds te werken via e-mails
gewoon rechtstreeks in plaats dat heel de wereld alles moet weten

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
nieuw-zeela_d