Veel problemen met installatie Windows 8.1 update 1

Veel gebruikers melden problemen met Windows 8.1 update 1 die Microsoft sinds dinsdag aanbiedt. Installaties bevriezen, downloads zijn heel traag en diverse foutmeldingen worden genoemd, zoals 80070020, 80073712, 800F081F, 80242FFF en 800F0922.

Heb jij problemen met de installatie van Windows 8.1 update 1? Meld ze hieronder in de reacties! En heb je oplossingen voor de problemen gevonden? Ook als bij jou de installatie vlekkeloos verliep horen we dat graag!

Deel dit artikel: 

Reacties

Incredimail...mijn mailverzorger werkt niet meer. Meerdere malen systeenherstel gedaan....vóór de update alles ok...ná de update problemen Incredimail werkt niet en Uplay ook niet

hallo
bij werkt de lezer ook niet, na een update zelfs terug naar fabrieksinstellingen gegaan
maar werkt nog steeds niet, schandalig koop je een laptop software zier er niet meer bij maar werkt iets niet ben je echt de sjaak

Ik zet voor de 7e x laptop terug naar fabrieksinstellingen.
update gaat vanzelf beginnen na 4 uur wachten, ook al geef zeg ik iniet nu.
Kan windows media player niet meer gebruiken. Als hij update naar 8.1 heeft gedaan. Vind het zeer irritant dat hij update naar 8.1. Gebruik altijd windows media player.

De update van windows 8.1 ging vanzelf ik had daar geen invloed op. Na de installatie zijn de kleuren niet meer juist als ik mijn website bekijk in Chrome dan klopt alles maar gebruik ik explorer of Firefox dan zijn de achtergrond kleuren weg. een systeem herstel krijg ik niet voor mekaar om dat ik dan de melding krijg dat er geen herstel punt is maar dat klopt niet die moeten er wel zijn. Wie kan me zeggen hoe ik de inslalatie ongedaan maak of het probleem op kan lossen

Bestanden weer gevonden op de externe harde schijf. Gekoppeld aan een andere usb poort.

bij mij werkt Outlook niet meer en de bestanden op de de externe harde schijf ziet hij niet meer

update veroorzaakt niet funtionele pc na freeze tijdens updat, refresh moeten doen (naar win terug) alle updates, win 8.1 opnieuw en nu update 1 weer aan t proberen.... tijdrovend klusje. Micoroflop leert t ook nooit .....

Als ik update en dat zijn 13 updates dan werkt de wireless mouse niet meer dus ik ga deze even niet updaten vind het heel raar heb 2 keer de updates gedaan en systeemherstel en het is steeds hetzelfde dat de muis niet meer werkt en dat ik wel 10 keer moet klikken voordat ik verder kan.

Mijn laptop wilde niet meer in normaal opstarten, fatale crash met foutcode.
Na een herstelpunt herstellen gelukkig wel weer.
Maar nu geeft computer aan dat deze update windows wil uitvoeren over 1 dag, kan ik dit verwijderen??

Laptop loopt steeds vast en naar een restore heeft hij de geest gegeven....
Kan niets meer met de laptop beginnen want hij boot niet eens meer. BEDANKT WINDOWS....

Al mijn gegevens zijn weg, al mijn klant gegevens zijn weg.
Hij geeft aan dat ik (www.hp.com/go/techcenter/...) moet bezoeken maar daar zijn ook geen oplossingen. Het enige wat ik kan doen is opsturen en hopen dat ze het kunnen herstellen.
Echter kost dit weer geld omdat hij NET buiten de garantie is...
Grootste flop ooit dat hele windows 8.1 want het werkt gewoon niet.

Nieuwe tablet, apps werken niet. Alleen internet en bureaublad werken.

Bij mij installeerde 8.1 ook automatisch nadat ik verschillende malen genegeerd had.
Nu kan ik windows mediaplayer niet meer gebruiken.
Volgens windows help moet ik de geluidskaart controleren.
Geluidskaart is perfect en geen update nodig zegt het.
Verder kan ik niks vinden wat te maken heeft met wmp in 8.1
Vind het een zeer slecht programma en zal voor de 5e maal mijn laptop terug moeten zetten naar 8.0 en zal de volledige update uitzetten zodat ik helemaal geen updstes meer krijg.
Dus ook windows 8.1 niet meer. Lukt dit niet gooi ik de gehele fabrieksinstelling eruit en ga ik terug naar windows 7.

De installatie van win 8.1 verliep vlekkeloos alles werkte prima. Vanmorgen startte ik mijn pc op en zag dat er een update was geweest bij het opstarten. Na deze update 'ziet' mijn pc de wireless toetsenbord en muis niet meer. Wie kan mij helpen?

2 laptops en pc zijn trager geworden na de update. Bijna alles loopt op Wifi en echt alles trager geworden.

Updaten duurde meer dan een half uur. Sindsdien is bij het opstarten het toetsenbord niet meer actief. Enkel door 'terug opstarten' of de stekker in een andere poort steken activeert het toetsenbord weer terug.

Ik heb al aantal keer nu de update gedaan, maar uiteindelijk weer terug gezet, want elke keer als ik die 8.1 heb geinstalleerd dan kan ik geen muziek meer luisteren. De bestanden worden niet afgespeeld en dit heeft niks met mijn geluid te maken, want ik kan wel op YouTube etc. gewoon muziek luisteren. Héél vervelend. Ik kan ook niet mijn mediaplayer verwijderen of iets.
Iemand enig idee hoe dit kan? Irriteer me er mateloos aan!!!

laptop is traag. en doet het niet wel als ik hem weer na een fabriek herstel maar eenmaal als ik die updates doe crasht mijn laptop. alsjeblieft vind een oplossing.

sindsdien kan ik niets meer uit mijn office 2013 openen, ook geen oude bestanden.

bij het uitvoeren van de update (nieuwe laptop voor het eerst update) zegt hij dat hij update niet kan voltooien en dat hij de wijzigingen ongedaan aan het maken is.
maar de computer blijft hier heel erg lang mee bezig ook als hij zelf af en toe opnieuw opstart dan komt hij gewoon weer hier in te vallen. gaat niet weg ook niet na het proberen opnieuw op te starten.
laptop is nog geen week oud.

Laptop van mijn dochter liep bij een eerste poging in mei vast, terug naar 8.0, alles werkte weer. Nu gisteren een update naar 8.1 toch weer laten lopen. Alles leek in orde.
Leek, want nu ze vandaag gebruik wil maken van diverse software als autocad en MS office Professional blijken al deze programma's of anders of geheel niet meer te werken.
Bij AutoCad was het mogelijk een bestand aan te klikken en autocad opende zich, nu moet ze eerst Autocad openen en dan het betreffende bestand. MS office doet helemaal niets meer. De overgang van 7 naar 8 was in mijn ogen al een achteruitgang, maar 8.1 ?
Ga toch maar eens sparen voor een Apple denk ik.

Reeds 3 maal vragen ze om de 8.1 versie te downloaden, dat neemt heel veel tijd in beslag en uiteindelijk zetten ze de oude versie terug. Windows is rommel, lopen 10 jaar achter t.o.v. de andere systemen!

lekker hoor deze update!! Maar niet heus, ik wil hem dowloaden maar dan staat er dat er een fout is opgetreden en ik alle sites afgezocht kunne jullie mij helpen #hopelooosss

windows 8.1 update is waardeloos!!!

ten eerste je blijft de melding krijgen voor deze update, zelfs als je hem NIET wil

ten tweede windows 8.1 werkt NIET samen met Microsoft Net Framework oudere versies (onder 4) wat betekend dat bepaalde spelletjes NIET gespeeld kunnen worden, zoals Sims3 Dit spel heeft mij genoeg geld gekost, om dit te willen kunnen blijven spelen en DUS KAN ik de 8.1 udpate niet op mijn PC zetten, want wat je ook probeert alle hints truuks en tips op internet al geprobeerd. Microsoft Net Framework 3.1 werkt NIET en dus ook Sims3 NIET.

Na de update van windows 8.1 is het opstarten en afsluiten veel trager geworden, wat kan ik daar aan doen.

ik heb ook heel veel problemen met 8.1 heb al 3 keer opnieuw verwijderden terug opnieuw intaleert en blijft problemen geven

Ik heb dus ook al iets van 3x naar de gewone 8 weer gezet, maar zoals nu ook dan MOET ik m installeren en heb ook telkens dezelfde problemen. Irriteer me er echt aan!

na update 8.1 reageert systeem eventjes en loopt vast je kunt de machine alleen maauitzetten met aan uit-knop probleem blijft. Machine 7 oktober nieuw gekocht: HP pc met 8 GBA intern geheugen. Win 8.1 pre-installed. Updates via Windows. Erg irritant en nu?

Zeeeeeer trage update tot 2x toe deze week hij blijft steeds hangen en blijft na 3 uur update op 100% hangen
Is niet echt tof

Ik heb windows 8.1 gedownload vervolgens heb Ik me laptop weer opgestart daarna voer Ik me wachtwoord in en zie Ik de hele tijd een zwarte scherm !! Erg jammer :(

hoi ik heb windows 8.1 er op staan en op mijn laptop kan ik ook de windows 8.1 update niet installeren, windows update meld allerlei dingen, alleen er klopt niks van

Gisteren een gratis update gedaan naar 8.1 en nu kan ik mijn laptop helemaal niet meer gebruiken! Wie kan mij helpen! Wat *******!

Ik heb precies hetzelfde probleem als helena.leonard..... "Update 10 van 13 wordt geïnstalleerd...." En verder niks meer.... Ik kan zelfs de laptop niet uitschakelen. Als ik de aan/uit knop lang genoeg ingedrukt houd, schakelt het apparaat naar de slaapstand.....
Er is elke keer wat met 8.1....DE MISKOOP VAN HET JAAR!!!!!!!

net het zelfde met mijn laptop

Accu er uithalen en netsnoer verwijderen

Mijn windows 8.1 meldt : schakel de pc niet uit totdat dit klaar is- update 10 van 13 wordt geïnstalleerd. De pc draait nu al 5 uur en blijft maar draaien.
Wat te doen? Uitschakelen? Of laten draaien tot??
Dank voor hulp
Email helena.leonard@skynet.be

Ik heb dit ook gehad........
eerst je pcu uitschakelen en dan weer aan en laten draaien tot de updates klaar zijn

Ik heb helaas wel een probleem! Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn laptop gekocht. Al vrij snel kon ik hem updaten naar windows 8.1 en dat ging gewoon goed. Nu was mijn laptop laatst kapot en hem ik hem naar de MediaMarkt gebracht. Daar hebben ze alles weer teruggezet op fabrieksinstellingen met dus windows 8.

Ik wilde graag weer updaten naar windows 8.1, maar als hij ongeveer op driekwart is krijg ik een foutmelding. Hij kan windows 8.1 niet installeren, en de daarbijhorende foutcode is: 0xc0000005

Ik heb al gecheckt, en heb genoeg ruimte vrij om mijn laptop en alle anti-virus programma's staan uitgeschakeld. Kan iemand mij hier mee helpen?

Er word steeds maar weer gehamerd op het bestand KB2919442, om deze vooral eerst te installeren.
En als dat ook niet wil?
Krijg steeds de kreet: Niet geschikt voor uw systeem.
Zowel 32 als 64b getest.
Jammer dus.......heb heel veel mislukte updates.

Probleem met Chrome in Windows 8.1. Werkt een tijdje goed, maar blokkeert dan. Na stoppen, wil Chrome dan niet meer opstarten. Probleem verdwijnt niet na gebruik van Memory Cleaner. Alleen pc opnieuw opstarten helpt, totdat het probleem zich opnieuw voordoet.

van windows 8 naar 8.1 geupdate en dat ging zonder enig probleem. Ondanks dat mijn internetsnelheid (UPC) 121 Mb was duurde het ruim 3 uur voordat het eindelijk klaar was. (heb tot dusver weinig veranderingen bemerkt en vraag me af wat er nu veranderd zou moeten zijn, maar daar zal ik, digibeet, wel tzt achterkomen).

Na update zegt hij met opstarten dat er geen boot is.
Mijn schijf werd niet eens meer herkent in de bios, rara hoe kan het.
Met veel gezeik weer aan de praat gekregen.
Ik wordt schijtziek van dit systeem, en heb spijt dit te hebben gekocht.
Ga weer terug naar W7.
W7 geïnstalleerd, geen problemen meer!!!

paar uren bezig geweest en nog niet in orde, laptop weergave lijkt nu iets uit de oertijd... dikke brol

Bij mij lukt het ook niet
Heb al twintig keer geprobeerd
Heeft iemand idee?

5 x geïnstalleerd wanneer hij klaar is wist hij hem weer en gaat hij terug naar 8.0. Toshiba satellite laptop. Iemand een idee?

Hij download het keurig en de installatie ok maar als hij opstart gaat hij terug naar windows 8 vanwege een probleem

Beste ik zet regelmatig laptop en pc in orde ,het is me opgevallen dat de laatste tijd de updates van Microsoft moeilijk verlopen ,ze breken gedurig af en beginnen opnieuw ,het is bijna niet te doen om een nieuwe laptop en pc goed te zetten dat Microsoft daar eens iets aan doen ze noemen het rotte updates

Serieus problemen mee gehad!!! :-( Laptop opnieuw moeten binnenbrengen omdat hij volledig geblokkeerd was! Ben 'm 5 dagen kwijt geweest en het heeft me 75€ gekost!!

Ik heb sinds die update problemen met opstarten en afsluiten afsluiten duurt soms eindeloos lang en bij opstarten krijg ik soms zwart scherm

media player werkt niet meer. hij opent niet , geen mp3 , geen mp4 . niks .. en alle trucks die ze aanhalen via google ( uitvoeren van de server is mislukt ) , werken niet . Verwijderen en terug installeren helpt niet , systeemherstel werkt niet , mediabibliotheken zijn verdwene, , microsoft weet het ook niet ... Wie wel ??

Ik heb op 14-05-2014 een 8.1 update doorgevoerd, sinds die blijven programma bevriezen of krijg ik zelfs een blauw scherm. Het is een update van 8.1 want 8.1 had ik al geinstaleerd.

Updaten lukt niet krijg een foutmelding en de installatie van de update wordt afgebroken. Heb het systeem helemaal opnieuw geïnstalleerd, dan lukt het uiteindelijk wel. Er zit dus ergens wat software de update in de weg.
beantwoorden
.

bij mij doet die het niet geeft steeds foutmelding

Ach, bezoeker heb een W8.1 pc. Gefeliciteerd.
Zomaar afgestapt van je onfeilbare XP systeem?
Hoe dat zo? Met je XP kon je toch nog jaren vooruit.

Zit al drie uur naar een blauw scherm te kijken met de tekst
"Windows voorbereiden
Schakel de computer niet uit"
Kan niets meer met mijn laptop die nog geen jaar oud is. Heeft iemand een oplossing?

Het is niet te geloven maar een half uur na het plaatsen van mijn noodkreet is de update toch op gang gekomen en inmiddels gereed.

Ook ik had problemen met download en installatie. Na dagen wachten, opnieuw proberen etc nu oplossing gevonden . mijn dell pc was draadloos verbonden met fritzbox wlan. Nu verbonden met fritzbox via lan kabeltje en zie, 5 minuten werk en klaar.

heb de update uitgevoerd maar kan nu geen bluetooth meer gebruiken hij vind de apparaten nog wel koppeld ze ook, maar na een aantal seconden geeft hij aan dat de verbinding is verbroken????

heb de update uit gevoerd verliep voorspoedig, maar nu werkt mijn bluetooth niet meer hij vind de apparaten nog wel maar geeft naar een paar seconden aan dat de verbinding verbroken zou zijn?????HELP

Op mijn laptop een HP 650 liep na de installatie van Windows 8.1 de grafische driver het afweten. Met als gevolg dat het beeldscherm van Windows 8.1 - en het bureaublad - bleef flikkeren. Niets aan te doen. Behalve back-up terugzetten. Enorm balen! Wie heeft dit ook gehad?

op chrome maar 3/4 van men scherm en krijg het niet opgelost,
als ik op meerdere mogelijke oplossingen klik bij de search krijg ik
een foutmelding, had ik het maar niet :s

Alles probleemloos verlopen, geen enkele fout, binnen 20 minuten alles weer klaar en echt veel nieuwe verbeteringen toegepast aan het startscherm e.d. een aanrader deze 8.1 + van Microsoft.

Na update 8.1 werken Video programma's niet meer zoals Pinnacle 14 , 16, 17. Ook .mp4 bestanden welke normaal werkte in win 7 en win 8 zijn opeens niet meer af te spelen. DVM_Ipcam2.ocx werkt ook niet meer. En ik werkt toch veel met windows en ben er voor opgeleid. Maar tot nu toe echt bagger.

Update: problemen met office, IE11, java na installatie update kb2919355 kan veroorzaakt worden door MalwareBytes Anti Exploit. Hiervoor is inmiddels een fix. Zie MalwareBytes website voor update naar 0.10.

Een PC prima geupdatet. Één laptop niet zo goed, na opstarten blijft het beeld zwart, alleen het muispijltje is zichtbaar. Kunnen niks meer met de laptop. Wie heeft goede raad?

Na 2 laptop updates beiden problemen met office 2010! Word, Excel en Powerpoint starten niet meer op.
Betreft een MSI gaming laptop en Acer I5 laptop.
Lang geleden dat MS zo'n prutswerk afgeleverd heeft!

Geen enkel probleem gehad zowel op mijn laptop als mijn tablet niet.
Pas gemerkt aan nieuwe opties in start menu dat het om de update ging

Heb nog geen update 1 ontvangen. Waarschijnlijk omdat ik er niet in slaag "KB2911106: Update voor Windows 8.1 voor x64-systemen" te installeren. Krijg steeds fout 800703F1.

duurde lang maar wel geïnstalleerd zonder problemen.

Je moet niet gaan klagen als de download traag is of niet compleet of weet ik wat als je een illegale versie op je comp. hebt gezet. Dan roep je dat over je af.

Eindelijk toch gelukt. Heb na 3 keer proberen alle updates los gedownload en 1 voor 1 geinstalleerd. (update 1 bestaat nl uit 6 bestanden die via update in een keer worden aangeboden)Elke keer 2x opstarten.Na 1e keer opstarten werkte alles nog niet en dan abrupt afsluiten waarna na 2e opstart het wel werkte. En dat dus 6 keer gedaan want het zijn 6 updates. Eindelijk werkt alles nu normaal

Downloaden en installatie zonder haperen afgewerkt. Iobit Start8 bleef na installatie functioneren naast de 'nieuwe' sartknop van Windows. PC is wel wat sneller geworden bij het opstarten.

Update werkte niet. Alle foutmeldingen met aangegeven aanbevelingen geprobeerd. Geen resultaat. Boodschap dat onderdelen ontbreken. Opnieuw W 8.1 installeren gaat niet, na proces van half uur wordt vanzelf teruggezet naar vorige herstelpunt. Opnieuw installeren werkte een maand geleden wel.
Foute update lijkt boosdoener. Ik wacht herstel door MS af.

Ik heb altijd de updatesknop uitstaan en werkte met origineel pakket 8.0 windows uit de winkel vandaan. Toen tot mijn verbazing plotseling windows uit zichzelf een update ging doen. 8.1 Dat resulteerde dat mijn betaalde outpost firewall foetsie was en alle instellingen weg. Toen heb ik windows eraf gegooid en op de 1337x site windows 8.1 heavier gedownload en die erop gezet. Nu is alles echt oke. zelfs in het register stond de AutoShareWks=0 Ik zet mijn vraagtekens bij windows met al die rare dingen die microsoft inbouwd. Microsoft is toch een handlanger van de NSA. Linux Mint gebruiken is ook een optie, zeer stabiel.

Nooit gehoord van Windows 8.1 Heavier Edition, ben het dus eens gaan opzoeken en tot de conclusie gekomen dat het blijkbaar een illegale aangepaste versie van Windows 8.1 is.

Probleemloos verlopen binnen een uurtje. Windows ziet er weer 'gemakkelijk' uit :). Kon niet gewend raken aan de tegeltjes.

Bij mij ging het verbazend snel die update, downloaden en installeren van toch wel een 780 Mb was na ongeveer een dik halfuur klaar.
Een hele verbetering, de tegeltjes worden eindelijk bijzaak, nu nog een fatsoenlijke startknop MET menu.
In afwachting blijf ik wel Stardock Start8 gebruiken.

Update verliep zonder dat ik het merkte op de achtergrond en werkt prima

geen problemen bij mij!

Sinds de update heb ik veel problemen met IE 11. Krijg steeds melding "kan deze pagina niet weergeven"

dit heb ik ook , steeds bij surfen de melding kan pagina niet vinden zeer irritant, hoop op een snelle oplossing !!!

heeft er iemand hier een oplossing voor?

Update op twee laptops en twee pc's probleemloos verloen. Ziet er goed uit!

installatie op zich vlekkeloos verlopen. Na de installatie constant vastlopers. De update terug verwijderd en geen vastlopers meer ... Voorlopig automatische updates afgezet.

Krijg steeds foutmeldingen bij installeren o.a. 80073712 en 800706F4.
Hoe krijg ik dit ooit opgelost. Microsoft geeft geen antwoord!!!

Geen enkel probleem ondervonden op een laptop met 32-bit versie.
Problemen ontstaan waarschijnlijk vooral door het gebruik van onnodige security software, anders dan Windows Defender en door fancy extra's zoals menu-software, cleaners, tuners, optimizers, boosters en andere schadelijke tools.

zeer trage update maar verder gaat alles oke.......

Schakel je antivirusscanner ,antimalware-scanner en persoonlijke firewall uit en download nu en installeer de laatste update van windows 8.1.
Heb het zo kunnen oplossen ,na driemaal geprobeerd te hebben windows update te installeren met alles ingeschakeld .
Indien het toch zo niet lukt, laat het dan weten hoe jij het hebt opgelost?

Vandaag was de update 1 eindelijk te downloaden via Windows Update en heb juist nog een Windows 8.1 geüpdatet.
Natuurlijk ging dat weer eens niet zonder problemen en kreeg ik al direct een cijfer foutmelding dat het niet ging, maar dan ben ik hier eens gaan kijken, en inderdaad... de oplossing van Roger was de goede.

Kaspersky Internet Security even afzetten en het werkte.
Na afloop heb ik voor zover ik tot hiertoe heb kunnen zien een goed werkende Windows 8.1.1. :-)

Installatie ging zonder problemen maar die kwamen pas er na.
PC is verschrikkelijk traag geworden van de update.
Alle programma's startte veel langzamer op.

idem dito - laptop veel trager geworden na update zowel bij opstarten windows als opstarten programma's.
iemand een oplossing

Waardeloos, na de update laptop zeer traag en vastlopers.

wat is er dan waardeloos Ronnie mijn laptop draait als een
zonnetje

Zie mijn latere opmerkingen. Heb alle bestanden die bij de update horen apart gedownload bij MS en toen een voor een geinstalleerd, nu werkt alles perfect en is de laptop ook sneller geworden. Weet niet wat er dwars zat

wat is er dan waardeloos Ronnie mijn laptop
draait als een zonnetje

ondervond geen enkel probleem. resultaat is bijna in niets verschillend...
ik had grotere veranderingen verwacht.

Geen enkel probleem op 2 laptops en 1 desktop. Updates waren binnen een half uur klaar.

Met en na installatie update geen enkel probleem, geen verandering van wat dan ook.

Ik weet niet hoe lang de download geduurd heeft, was ondertussen een film aan het kijken.

Enige eigenaardigheid vond ik, dat als ik alle apps in ModernUI sloot, ik in het bureaublad terecht kwam. Work around: minimaal één ModernUI app open laten staan.

Verder geen problemen ondervonden.

Bij volgende poging werkt het bovenstaande weer. Onduidelijke oorzaak waarom voorgaande keren het niet werkte. Verder geen problemen ontdekt. Ik wil wel vermelden dat na de update (woensdag 9-11) geen enkel probleem is geconstateerd.

Kan via het tegelscherm IE niet meer gebruiken. IE start wel op maar surfen naar pagina's niet mogelijk

Geen problemen. Installatie duurde ongeveer half uur.

Het vervelde aan deze update is dat wanneer je de Chrome app gebruikt en je met de muis bij de tabbladen bent, elke keer een zwart balkje tevoorschijn komt. ZEER vervelend!

Ik heb geen enkel probleem vastgesteld. Na de "grote" update heb ik de nieuwe versie van Stardock geïnstalleerd en alles draait zoals voorheen.

Geen enkel probleem.

Geen update mogelijk. Krijg steeds fout 800703F1.

Zeer trage download, duurde ongeveer een uur of drie. Installatie verliep volgens vlot. Alleen detecteert de update niet goed of het om een touch pc gaat of een pc met toetsenbord en muis. Helemaal moeilijk is het als het een touch pc betreft met toetsenbord en muis... De desktop werd overigens netjes ingesteld als een touch pc (oeps!). Vinkje veranderen en probleem opgelost. Mijn touch pc krijg ik wel zover dat deze in het tegelscherm opstart, maar vervolgens wordt na het sluiten van ene app toch naar het bureaublad teruggegaan ipv naar de bij mij zo geliefde tegels. De oplossing voor de trage download is simpel. Gebruik LAN ipv draadloos. Wil je de update kunnen dowloaden dan moet update KB 2919442 geïnstalleerd zijn. Merk op dit moment wel dat voor gewone updates de snelheid weer is toegenomen. Trage download was misschien ook een gevolg van het enthousiasme voor dit stukje MS software. Vooral mijn desktop is er in snelheid op vooruit gegaan, zowel processor technisch als video technisch. Ook de kwaliteit van het videobeeld is er op vooruitgegaan qua kleur en scherpte. Komt waarschijnlijk door de mee geupdate NVidia driver in het pakket. Op de touch is vooral de animatie van de app schermen er op vooruit gegaan, ipv een draai beweging, zie ik nu een opbouw die in het midden begint en naar kanten vloeit. Nu nog even zorgen dat een touch pc ook werkelijk als touch wordt gezien, ook als er een toetsenbord aan vast zit.

Geen enkel probleem met al mijn laptops, tablets....misschien titel iets minder anti microsoft, deze site is nogal anti microsoft.
Zelfs update van mijn remote desktop server 2012 r2 liep super vlot. Nu nog een betere ervaring voor mijn gebruikers.

Updaten lukt niet krijg een foutmelding en de installatie van de update wordt afgebroken. Heb het systeem helemaal opnieuw geïnstalleerd, dan lukt het uiteindelijk wel. Er zit dus ergens wat software de update in de weg.

Bij mij wordt ook telkens de update afgebroken, na 3 uur installeren, heb dit al 7 maal voorgehad, weet niet meer wat te doen???
Het lukt helemaal niet, en mijn pc is pas 1 jaar oud, dus is zeker niet verouderd..

Bij mij wordt ook telkens de update afgebroken, na 3 uur installeren, heb dit al 7 maal voorgehad, weet niet meer wat te doen???
Het lukt helemaal niet, en mijn pc is pas 1 jaar oud, dus is zeker niet verouderd..

Trage download van zo'n 900Mb groot; bleef 2x een tijd hangen tijdens het downloaden; eerst op 3%, later op 81%. Had voor de installatie een half uur nodig. Mijn iobit start8 menu was uitgeschakeld na de installatie. Hij start nu wel door naar bureaublad, de aan en uit knop is er bij gekomen alsmede het rechtsklik menu m.b.t. de tegels. Een hele verbetering al mis ik het startmenu, dus dat zet ik er zelf weer bij! Tijdens de installatie geen enkele feadback van windows hoever het ermee staat; gewoon doorwerken tot hij de melding geeft dat 'opnieuw opstarten vanwege updates binnen een dag gedaan zal worden'. Eigenlijk lijkt het op een servicepack installatie van voorheen...

Probleemloos geïnstalleerd, zowel Laptop als PC.

Update was probleemloos, moet nu een tegel afsluiten met een kruisje rechts boven.Voorheen was dat een handje dat je naar beneden moest vegen

Handje is nu pijltje, maar je kunt nog steeds afsluiten door vast te houden met pijltje een naar benende te vegen

geen problemen gehad met de updates

Gisteren nog steeds geen updates, alhoewel er bij Windows update toch een vermelding staat dat hij aan het installeren is.
Zie niets en er gebeurd ook niets, en op klikken om te updaten lukt ook niet.

Veel problemen, traag en onduidelijke status weergave, downloaden alsmede installatie is anno 1998 dat past toch niet MS met zo'n belachelijke update Wat een zooi!! Al met al een hele dag bezig voor een laptop en een PC foei....

Vijf systemen probleemloos update uitgevoerd. Classic Shell was en is en blijft DE startknop.

Zo ook bij mij, misschien dat bij de volgende update dat probleem word opgelost.

Update verliep goed, echter ik zie geen verschil bij de vorige 8.1 update. Waar zit het verschil?

na update wordt bij het opstarten nog steeds de tegel-interface getoond;

Rechts klikken op taakbalk, klik op eigenschappen, ga naar tab Navigatie en vink Wanneer ik mij aanmeld......

2 laptops updated en zonder problemen.

Installatie verloopt probleemloos. Classic Shell was en is de startknop.

Ja hier ook geen enkel probleem, werkt prima!

Geen enkel probleem ondervonden. Installatie nam ongeveer een half uur in beslag. Voor en na de update gebruikte ik Classic Shell. Derhalve zie ik ook geen enkele verandering.

Bij ons werkt de cardreader niet meer SD en Micro SD maken geen contact meer sinds we windows 8.1 hebben geinstalleerd. Weet iemand een oplossing? Ook het DVD branden werkt niet meer naar behoren.

Heb je al een oplossing gevonden, ik heb veel problemen met deze rommel gehad, gewoon onbeschoft! Werkelijk waar ik moet voor zo'n beetje alles nieuwe drivers moeten zoeken en instaleren Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er mensen zijn die geen problemen ondervinden. Mocht je een oplossing voor dit probleem hebben dan hoor ik het graag.

Bij mij werkt kaartlezer ook niet meer!

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
bulgarij_