Windows 7 service pack 1 te downloaden op 22 februari

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het eerste service pack (SP1) voor Windows 7 op 22 februari beschikbaar is. SP1 is dan te downloaden via Windows Update. Het pakket bevat alle updates tot nu toe en enkele nieuwe functies.

Windows 7 SP1 is het eerste service pack (verzameling updates) voor Microsofts meest recente besturingssysteem. Behalve alle (beveiligings)updates bevat SP1 ook nieuwe functionaliteit: Windows Thin PC (WinTPC) en Microsoft BitLocker Administration and Monitoring (MBAM) zijn de belangrijkste.

Windows Thin PC is een gestripte versie van Windows 7 die geschikt is voor oudere pc's of apparaten met minder geheugen. BitLocker is de mogelijkheid om Windows te versleutelen, zodat anderen niet bij privé informatie kunnen. Met MBAM moet het beheer van de encryptie makkelijker worden.

Windows 7 SP1 is vanaf 22 februari via Windows Update te downloaden. Of de Nederlandse versie ook gelijk beschikbaar is, is niet duidelijk.

Bron: BetaNews

Deel dit artikel: 

Reacties

het lijt mij dat de update voor vertraging zorgt bij het opstarten!

Feilloos installatie geen enkel probleem. Windows 7 thanks.

jawel 22 feb en ........................................niks noppes

Zoals ik zie wordt ie vandaag (10 feb) her en der al ter download aangeboden (ca 900 MB) Lijkt me NIET (!) aanbevolen, geduld is nog altijd een schone zaak...

Reageer