Google geeft vandaag 2 GB gratis opslag als je de beveiligingsinstellingen van je account controleert

Heb je een Google-account (Gmail-adres)? Dan kun je vandaag (9 februari 2016) 2 GB aan gratis online opslag verdienen. Het is vandaag Safer Internet Day en als je een controle van de beveiligingsinstellingen van je Google-account doet, krijg je 2 GB extra opslag bij Google Drive.

Ga naar de beveiligingscontrole en check je herstelinformatie (telefoonnummer, tweede mailadres), gekoppelde apparaten, account-rechten (voor apps bijvoorbeeld) en of twee-staps-authenticatie is ingesteld. Dit kost hooguit een paar minuten, je account is beter beveiligd en je krijgt 2 GB gratis opslag.

Deel dit artikel: 

Reacties

Meer opslagruimte is altijd goed !

Ik vertrouw Google mijn telefoonnummer niet toe.
Als ik uit veiligheidsoverweging Google Play Services (80 ongefundeerde machtigingen) uitschakel werkt Google Play Store ook niet meer!

Maar als je toch al Google hebt als e-mailadres is dit een leuke tip. Dankjewel!

Google en GSS ? cloud-based is de toekomst, is niet te ontkennen maar wel zoveel te mogelijk ontlopen, GSS is "onafhankelijk" maar heeft toch een 2strijd wat info betreft, http://www.gratissoftware... i.c.m Welke gegevens verzamelt Google over je en hoe kun je je privacy bij Google verbeteren?http://www.gratissoftware... en Tips om je privacy te verbeteren bij Google - ook als je uitgelogd bent verzamelt Google informatie! http://www.gratissoftware... , dus GSS waarschuwt voor Google en privacy maar aandacht geven om privacy op te geven in de cloudopslag bij Google te vergroten staat niet in de rechterkolom met Populaire artikelen de hiervoor genoemde artikelen, zou wel correcter zijn. GSS, het is tijd om eens aandacht te geven aan de voor- en na-delen van clouding, blijf bij de tijd

Van de week Chrome verwijdert uit Windows 10 wat wel moest want ik stond meer stil en bevroren dan ik wou.Revo klaarde het klusje en ja als je dan meer dan 1050 verwijzingen van Google tegenkomt was die goed bezig alles in kaart te krijgen.
Spionnen Brouwser.

je kan ook overtijds geraken

Super! bedankt voor de goede tip!

Als ik extra opslag wil hebben heb ik google daar niet voor nodig.

Goede tip!

Gewoon geen google gebruiken! Lang live the life without google.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zui_-korea