Prey

Reacties

Wat Prey aangaat, laat je beter geen gratis phone finder progr. als dit aanpraten want een volledig werkend programma als dit kan gewoonweg niet gratis aangeboden worden. Daar is het te complex voor. Krenten in de pap maken het ook duurder dan de basic.

Dat is een belachelijke troep. Laat je daar niet aan vangen. Ik begrijp niet dat Gratis software (nochtans een gerenommeerde site met verstandige mensen) zich met zulke onnozele brol bezig houd.

wat heeft dit met het onderwerp te maken, jij stottert daar zeg ik toch ook niks van

Leren screiven bleift moelik.

Ik heb orige zomer mijn laptop niet in het oog gehouden tijdens een vakantie dus wil ik nu voortaan iets dergelijks als prey instaleren. Nu heb ik na op de site info gelezen te hebben dat het werkt door dat het programma als de pc aan gezet word meteen geactiveerd is en dan gaat piepen foto maakt en een locatie verzend. Nu lijkt het mij zo dat de dief (wil het device functioneren) r een nieuwe besturings programma op zal zetten en ook (als eerste denk ik) een factory reset zal doen. Is het dan niet (tenzij ik iets niet snap) onwaarschijnlijk dat het zal werken?? Hoop dat iemand dit duidelijk kan maken zo dat ik weet of dit een goede keuze is of is r een betere oplossing om voortaan dit soort spullen te beveiligen? bvd

Ik heb een zéér negatieve ervaring met Prey. Mijn 2 iPads en mijn iPhone zijn al een tijd geregistreerd bij Prey.
Onlangs verbleef ik in Praag en werd de iPad air 2 die ik meehad gestolen in de lounge van het hotel waar ik logeerde terwijl ik mijn toestel aan het opladen was.
Geen nood dacht ik, via de computer van de hotelreceptie even de Prey-website consulteren. En inderdaad daar verschenen na het inloggen mijn drie toestellen.
De politie erbij gehaald en eerst via mijn iPhone - niet gestolen voor alle duidelijkheid - aangetoond hoe het werkte. Daarna vanaf de hotelreceptie - terwijl de politie door de gangen van de kamers liep de knop ingedrukt. Politie kon duidelijk het lawaai waarnemen maar niet precies localiseren en wilde dus geen inval doen in één of meerdere hotelkamers.

Bij mijn thuiskomst merk ik dat 2 van de 3 toestellen niet meer in mijn account bij Prey vermeld zijn.
Mijn andere iPad, die ik thuisgelaten had, wordt daarentegen als "missing" vermeld terwijl die helemaal niet zoek is.
Prey beweert dat die twee andere toestellen nooit geregistreerd geweest zijn via mijn account bij Prey en dat terwijl ik mijn drie toestellen, samen met de hotelreceptionist én de politie kon zien terwijl ik voor het scherm zat in Praag.

Bovendien, mijn niet gestolen iPad is volgens de Prey-website sedert 22 dagen vermeld als "verdwenen". Als dat zo is en als dat toestel verbonden is met het internet zou ik een melding of een rapport moeten krijgen want ik gebruik dat "verdwenen" toestel constant én het is de hele tijd verbonden met het internet !

Dus m.a.w. Prey doet absoluut niet wat het belooft te zullen doen.

Een Volkswagen-historie ?

lachen

wie logt er in voor mij? met welke laptop??

Ik wil Prey van mijn laptop verwijderen, omdat het de installatie van McAfee tegenhoud. Kan iemand mij uitleggen hoe dat moet ?

De gratis versie is beperkt tot maximaal slechts drie beveiligde apparaten.

Pagina's