Reageren

SnapChat

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.9 (70 stemmen)
Omschrijving software: 

Facebook bood 3 miljard dollar voor de app en ook Google had naar verluidt belangstelling, maar Snapchat is nog altijd onafhankelijk. De app is razend populair onder jongeren en het aantal gebruikers groeit in rap tempo. Wat je met Snapchat kunt? Berichtjes sturen met fotootjes of korte video's die binnen enkele seconden verdwijnen.

Klinkt wat vreemd, maar juist het tijdelijke karakter van de 'snaps', die voor je ogen verdwijnen maakt het spannend en grappig. De snaps zijn niet helemaal vluchtig, want je kunt natuurlijk altijd een screenshot maken voordat de foto weg is.

Je kunt snaps naar één of meer vrienden sturen en je hebt ook je eigen Snapchat Story waar de berichtjes een dag blijven staan. Op de foto's kun je tekenen of er een tekstje bij zetten. Je kunt instellen hoe lang de ontvangers de snap kunnen zien: van 1 tot 10 seconden. Verder kun je live video's delen met vrienden.

Pluk de dag en pak het moment, lijkt een beetje het motto van Snapchat te zijn. Oordeel zelf of Snapchat echt zo leuk is of slechts een voorbijwaaiende hype.

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Chat
Taal: 
Nederlands en Engels

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitsl_nd