Reageren

Fotowall

Actueel: 

15 juli 2017
De allerlaatste versie van Fotowall is verschenen, zegt de maker. Fotowall 1.0, software om foto collages mee te maken, is geschikt voor Windows 10 en heeft enkele verbeteringen en nieuwe mogelijkheden, zoals verbeterde pdf-output, het bijsnijden van foto's en meer.

Besturingssysteem: 
Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (36 stemmen)
Omschrijving software: 

Fotowall is een heel makkelijk programmaatje om snel fotocollages te maken. Importeer een paar foto's, rangschik ze op een leuke manier, voeg wat teksten, effecten en kleuren toe en u hebt binnen een paar minuten een collage van uw vakantiefoto's of andere afbeeldingen.

Met Fotowall kunt u foto's heel eenvoudig roteren en verplaatsen door ze heen en weer te slepen en te draaien. U kunt simpel teksten, achtergronden, kleuren en schaduwen invoegen en enkele effecten toepassen. En foto's kunt u natuurlijk op de voorgrond of achtergrond plaatsen, groter of kleiner maken en bijsnijden.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Leuk extraatje is dat u ook afbeeldingen via Google en Flickr op internet kunt zoeken en direct toevoegen. Behalve collages kunt u met Fotowall ook ansichtkaarten, cd en dvd covers, posters en wallpapers maken.

Fotowall is een eenvoudig programma om fotocollages mee te maken. De mogelijkheden zijn niet zeer uitgebreid, maar zullen voor veel mensen voldoende zijn om zich even creatief uit te leven en een mooie compositie te creëren.

Categorie: 
Fotobewerking
Laatst gewijzigd: 
15 juli 2017
Versienummer: 
1.0
Licentie: 
Open source
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download Fotowall voor Windows
(Pak het zip-bestand uit en start direct het exe-bestand - installatie is niet nodig. Let op! Onder Windows 10 krijgt u een waarschuwing: Uw pc wordt beschermd. Klik op Meer informatie en Toch uitvoeren.)

Download Fotowall voor macOS
(Voor Mac is een oudere versie, 0.8.2, beschikbaar: klik op het appeltje bij die uitgave.)

Download Fotowall voor Linux
(In de meeste Linux-distributies kunt u Fotowall vanuit de geïntegreerde softwarebeheerder installeren.)

Installatie: 
100% schoon

Pak het zip-bestand uit en start direct het exe-bestand. Installatie is niet nodig.

Let op! Onder Windows 10 krijgt u een waarschuwing: Uw pc wordt beschermd. Klik op Meer informatie en Toch uitvoeren. Fotowall is namelijk geheel schoon volgens VirusTotal.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_