Engelse avast! Free Antivirus 5.0 in het Nederlands instellen

avast! 5.0 verscheen in januari alleen in het Engels. Sinds gisteren is de gratis Tsjechische virusscanner met versienummer 5.0.507 ook in het Nederlands vertaald. Als u al de Engelse versie gebruikt leggen wij uit hoe u die in het Nederlands kunt instellen. Als u avast! 5 voor het eerst gebruikt kunt u tijdens de installatie gewoon voor Nederlands als standaardtaal kiezen.
avast! 5.0 verscheen in januari alleen in het Engels. Sinds gisteren is de gratis Tsjechische virusscanner met versienummer 5.0.507 ook in het Nederlands vertaald. Als u al de Engelse versie gebruikt leggen wij uit hoe u die in het Nederlands kunt instellen. Als u avast! 5.0 voor het eerst gebruikt kunt u tijdens de installatie gewoon voor Nederlands als standaardtaal kiezen.

Engelse avast! Free Antivirus 5 in het Nederlands instellen

1. Zorg dat u minstens versie 5.0.507 van avast! hebt (hier is de Nederlandse vertaling aan toegevoegd). Anders kunt u updaten onder Maintenance | Update en klik op Update Program.

2. Klik in het hoofdvenster van avast! rechtsboven op Settings.


Klik op Settings

3. Kies in het menu links voor Language en klik op Install additional languages


Klik op Install additional languages

4. Zet in de lijst een vinkje bij Nederlands en klik OK


Kies Nederlands

5. Het Nederlandse taalbestand wordt automatisch gedownload, volg de eventuele verdere instructies. Hierna kunt u onder Settings | Language in het uitklapmenu onder Languages kiezen voor Nederlands. Klik op OK en de interface is Nederlands.


Kies Nederlands uit het uitklapmenu

6. avast! 5.0 is nu in het Nederlands.

Deel dit artikel: