CCleaner al klaar voor Windows 7

Van de populaire opruimer CCleaner is deze week een nieuwe versie uitgekomen. En CCleaner 2.14.750 is klaar voor de toekomst: Windows 7 wordt al ondersteund.

CCleaner is, terecht, de populairste software om uw pc mee schoon te maken. Allerlei gebruikerssporen, restanten van internetbezoek en registeronvolkomenheden worden gewist of opgelost door dit handige programmaatje. En elke maand komt er een nieuwe versie uit van CCleaner met kleine verbeteringen.

Deze maand zijn dat kleine vernieuwingen aan de interface en een betere ondersteuning voor het schoonmaken van de browsersporen van Opera en Google Chrome. Hiermee kan CCleaner nu rommel van alle vijf grote browsers, Internet Explorer, Firefox (ook Firefox 3.1 al, die pas volgend jaar uitkomt), Safari, Opera en Google Chrome opruimen.

Een andere, iets grotere, vernieuwing is dat Windows 7 ook al schoongemaakt kan worden met CCleaner. Microsofts nieuwe besturingssysteem wordt pas verwacht eind 2009 of begin 2010, maar CCleaner kan er al mee uit de voeten. Voor testers van Windows 7 wel handig natuurlijk.

Download CCleaner

Deel dit artikel: 

Reacties

top progje, van xp naar w7 gegaan ook hier werkt het perfect

Geachte heren en dames

Ik wil via deze weg U melden dat ik dit een heel fijn programma vind en het al lang gebruikt. Fijn dat er ook iets te vinden valt voor de kwetsbare groep ouderen die deze hint U wel zal weten

Vriendelijke groet John Ypelaar Eindhoven

dank je

Reageer