Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

updaten

Drie manieren om de update-functie van Microsoft Security Essentials weer te laten werken

Sommige mensen melden dat de update-functie van virusscanner Microsoft Security Essentials niet werkt. Dit kan voorkomen als u Automatische updates in Windows heeft uitgeschakeld. Hier enkele oplossingen.

Microsoft Security Essentials (MSE) weer automatisch laten updaten


1. Automatische updates Windows aanzetten

Als u de Automatische Updates van Windows heeft uitgezet, dan werken de updates voor MSE ook niet. De eenvoudigste oplossing is dus in Windows onder Start | Configuratiescherm | Automatische updates de updates dan weer aan te zetten door Automatisch (aanbevolen) te selecteren en te zorgen dat dat 'Elke dag' gebeurt. (Dit menu is ook te vinden door rechts te klikken op Deze computer, dan Eigenschappen te kiezen en vervolgens het tabblad Automatische updates).
Lees verder »

AVG 8 - Beste instellingen om geen update te missen

Als u er zeker van wilt zijn dat u geen automatische update mist van AVG 8, dan zijn dit de beste instellingen. U krijgt zo elke dag updates van de virusdefinities voor AVG, wat essentieel is voor een goede bescherming! Lees verder »

AVG 8 - Handmatig updaten

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag.

Mocht dit niet gebeuren dan waarschuwt AVG (icoontje in systeembalk wordt grijs) of het Beveiligingscentrum van Windows u en moet u even handmatig updaten. Lees verder »

Inhoud syndiceren

Main menu

by Dr. Radut