Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

avg

Download en installeer gratis AVG Anti-Virus 10.0 in het Nederlands zonder onnodige werkbalk

AVG Free 10.0 (ook wel AVG 2011 genoemd) is net verschenen. Hier enkele tips hoe u AVG Anti-Virus Free 10.0 het beste kunt installeren zonder onnodige werkbalk. Een stappenplan voor de installatie van AVG 2011.AVG Free 10.0 (ook wel AVG 2011 genoemd) is net verschenen. Hier enkele tips hoe u AVG Anti-Virus Free 10.0 het beste kunt installeren zonder onnodige werkbalk. Een stappenplan voor de installatie van AVG 2011.

Installeer AVG Free 2011

1. Download gratis AVG Anti-Virus Free 10.0

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand avg_free_x86_all_2011_****a****.exe

3. Het installatie-proces begint. Kies Nederlands (als dat er al niet staat) bij Kies de taal voor de installatie en klik Accepteren om de licentie-overeenkomst te aanvaarden. Lees verder »

Download en installeer gratis AVG Anti-Virus 9.0 in het Nederlands zonder onnodige werkbalk

AVG Free 9.0 is net verschenen. Hier een stap voor stap handleiding hoe u AVG kunt downloaden en installeren in het Nederlands. Zonder onnodige werkbalken en met de makkelijkste instellingen.
AVG 2011 (ook wel AVG 10 genoemd) is inmiddels uitgekomen. Lees hier de vernieuwde installatie-instructies:
Download en installeer gratis AVG Anti-Virus 10.0 in het Nederlands zonder onnodige werkbalk

AVG Free 9.0 is net verschenen. Hier een stap voor stap handleiding hoe u AVG kunt downloaden en installeren in het Nederlands. Zonder onnodige werkbalken en met de makkelijkste instellingen.

1. Download gratis AVG Anti-Virus Free 9.0. Lees verder »

Oplossing voor foutmelding bij installatie AVG Free 8.5

Sommige mensen ervaren problemen met de installatie van de nieuwe AVG Free 8.5. Foutmeldingen en mislukte installaties worden gemeld. Volgens producent AVG Technologies kan dit liggen aan andere beveiligingsoftware die de installatie van bepaalde componenten van AVG verhindert. De oplossing is om deze andere software tijdelijk te de-installeren.
Sommige mensen ervaren problemen met de installatie van de nieuwe AVG Free 8.5. Foutmeldingen en mislukte installaties worden gemeld. Volgens producent AVG Technologies kan dit liggen aan andere beveiligingsoftware die de installatie van bepaalde componenten van AVG verhindert. De oplossing is om deze andere software tijdelijk te de-installeren.

Foutmeldingen die gerapporteerd worden bij mislukte installaties van AVG 8.5 zijn:

Local Machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for file avgtdi(a|x).sys: starting service....
Error 0x80070014
Lees verder »

AVG Free 8 in het Nederlands installeren en instellen

AVG Free 8.0 is sinds 28 november 2008 ook in het Nederlands te verkrijgen. Als u nog de Engelse versie gebruikt kunt u als volgt de Nederlandse versie van AVG Free installeren. Ook als u AVG nieuw installeert vindt u hier instructies.
AVG Free 8.0 is sinds 28 november 2008 ook in het Nederlands te verkrijgen (en AVG 8.5 ook). Als u nog de Engelse versie gebruikt kunt u als volgt de Nederlandse versie van AVG Free installeren. Ook als u AVG nieuw installeert vindt u hier instructies.

Update: Lees hier de installatie-instructies voor de Nederlandse AVG Free 9.0 Lees verder »

Problemen met AVG 8 oplossen: een volledig schone installatie

Sommige mensen blijven problemen houden met AVG Anti-Virus 8. Met name de Update Manager, Link Scanner en E-mail Scanner van AVG kunnen foutmeldingen geven en moeilijkheden veroorzaken. Veel problemen met AVG 8 lijken echter te kunnen worden opgelost door een compleet nieuwe, schone installatie waarbij ook alle oude restanten en instellingen van AVG (zowel versie 7.5 als 8.0) grondig verwijderd worden. Deze restanten lijken namelijk vaak de boosdoener te zijn.

Bij de meeste mensen verhelpt onderstaande procedure alle problemen met AVG. Daarbij gaan we AVG opnieuw downloaden en via het instalatiebestand eerst verwijderen en daarna opnieuw installeren. Lees verder »

AVG E-mail Scanner blijft hangen: mail wordt niet binnengehaald

De E-mail Scanner van AVG 8 verslikt zich in sommige (vooral HTML-) mailtjes. De scanner blijft dan 'hangen' en neemt veel geheugen en CPU in beslag. En dat niet alleen: ook nieuwe mail wordt hierna niet meer binnengehaald. Dat is natuurlijk onacceptabel.

Een oplossing is om via webmail van uw provider het dwarsliggende mailtje te verwijderen. Of om de E-mail Scanner van AVG - al dan niet tijdelijk - uit te schakelen. Lees verder »

AVG 8 - installeren zonder AVG Security Toolbar (of deze later uitschakelen)

AVG 8 wordt standaard geleverd met de AVG Security toolbar (Yahoo!) voor Internet Explorer en Firefox. Als u niet zo'n extra - onnodige - werkbalk in uw browser wilt dan moet u tijdens de installatie van AVG even goed opletten en deze toolbar niet mee installeren. Ook kunt u de toolbar later nog uitschakelen. Uw bescherming vermindert hier niet door. Lees ook de nieuwe tip: AVG Free 8.0 in het Nederlands installeren en instellen< Lees verder »

AVG 8 - Link Scanner uitzetten (en waarschuwingen hierover)

Een nieuwigheidje in AVG 8 is de Link Scanner die u bij uw zoekresultaten in Internet Explorer en Firefox waarschuwt voor kwaadwillende sites. Best handig, maar lang niet iedereen is er blij mee omdat het internetten erdoor soms behoorlijk vertraagd kan worden. De Link Scanner kan echter ook uitgezet worden. Voorheen resulteerde dit nog in heftige waarschuwingen van AVG (een rood uitroepteken in de systeembalk), maar sinds AVG 8.0.135 kunnen deze waarschuwingen ook uitgeschakeld worden. Lees verder »

AVG 8 - Dagelijkse scan omzetten naar wekelijkse

AVG 8 scant elke dag automatisch op een vast tijdstip uw gehele pc op virussen. Dat vreet werkgeheugen en vertraagt merkbaar uw computer. En misschien is het ook wat overdreven, omdat de real time bescherming van AVG natuurlijk altijd al aanstaat. U kunt deze dagelijkse scan echter makkelijk omzetten naar een wekelijkse.

AVG 8 scant elke dag automatisch op een vast tijdstip uw gehele pc op virussen. Dat vreet werkgeheugen en vertraagt merkbaar uw computer. En misschien is het ook wat overdreven, omdat de real time bescherming van AVG natuurlijk altijd al aanstaat. U kunt deze dagelijkse scan echter makkelijk omzetten naar een wekelijkse. Lees verder »

AVG 8 - Haal onderschrift onder mail weg

Als u de 'No virus found in this incoming message' boodschappen die door AVG 8 onderaan alle inkomende mail worden geplaatst wilt weghalen, doe dan het volgende.

Als u de 'No virus found in this incoming message' boodschappen die door AVG 8 onderaan alle inkomende mail worden geplaatst wilt weghalen, doe dan het volgende. Lees verder »

Inhoud syndiceren

Main menu

by Dr. Radut