Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

avast! Free Antivirus 5.0 gratis registreren

avast! Free Antivirus 5.0 is gratis, maar het programma dient na 30 dagen (gratis) geregistreerd te worden. Dit is heel eenvoudig, maar u moet even opletten dat u niet per ongeluk upgrade naar de betaalde versie. Hieronder uitleg.
avast! Free Antivirus 5.0 is gratis, maar het programma dient na 30 dagen (gratis) geregistreerd te worden. Dit is heel eenvoudig, maar u moet even opletten dat u niet per ongeluk upgrade naar de betaalde versie. Hieronder uitleg.

avast! Free Antivirus 5.0 gratis registreren

1. Open avast! Free Antivirus 5.0 en ga naar Onderhoud | Registratie (of Maintenance | Registration in de Engelse versie) en klik op Registreer nu.


Registreer nu

2. Kies voor Register in plaats van Upgrade!


Kies Register

3. Vul uw naam en e-mail-adres in bij Name en E-mail (de rest hoeft u niet in te vullen) en klik onderaan op Register for free license.


Register for free license

U hebt nu een gratis licentie voor een jaar voor avast! Free. Deze kunt u volgend jaar desgewenst weer gratis verlengen.

Reacties

Ik heb weinig verstand van

Ik heb weinig verstand van computers,maar ik denk dat ik door avast heel erg geholpen bent.

met vr. groeten
T.C.J. Cordes

Hallo, Daarnet heb ik de

Hallo,

Daarnet heb ik de nieuwe versie geïnstalleerd terwijl de oude (4.8) er nog op stond. Ik wilde zien of die door de installatie automatisch verwijderd werd.
Dit gebeurde niet direct. Wel zag je een rood kruisje in de blauwe a komen.
Na een herstart bleek hij wel verwijderd te zijn. En toen ik keek of ik nog moest registreren bleek dat in dit geval niet meer nodig te zijn. (want dat was ik al voor de oude)

Groeten,

Johan

PS bij program files stond in de map van Alwil software alleen Avast 5…. Mooi heh?

Hallo Johan; Door jou

Hallo Johan;
Door jou verhaal weet ik dat ik niet onnodig eerst de oude versie 4.8 moet gaan verwijderen maar meteen gewoon de nieuwste 5.0 gaan Instaleren en dan komt alles goed zo zie je maar dat wij met het kiezen voor Avast Free ( ik ben lichamelijk gehandicapt geraakt tijdens mijn werk en betalen doe ik alleen als het niet anders kan vanwege mijn W.A.O Uitkering)Was er al heel erg tevreden over Nu ik in het forum dit lees ben ik nogmaals overtuigt dat dit gewoon de beste is betaald of Free......
Groetjes Henk

Telkens ik mij wil

Telkens ik mij wil registreren voor Avast Free 5.0 blokkeert mijn pc - kan dus niet registreren.
Helpt mij iemand hieruit - met dank !

probeer het een jaar gratis

probeer het een jaar gratis uit.
bedankt Cor

Ik ben minder tevreden over

Ik ben minder tevreden over Avast. Heb na jaren gebruik van de gratis versie de versie met internet security betaald ,maar het programma is niet te gebruiken. Het loopt steeds vast. Na verschillende pogingen heb ik bij Element 5 mijn geld terug gevraagd maar daar kun je blijkbaar naar fluiten. Het zou bekeken worden maar 't is al drie weken geleden en ik hoor er niks meer van. Geen goeie reclame voor Avast.

ik heb al avast maar ik moet

ik heb al avast maar ik moet verlengen ,
hoe moet ik dat doen.

Hallo, ik ben al een tijd

Hallo,
ik ben al een tijd gebruiker van avast.
Wat ik vreemd vind en ook vervelend, is dat avast (zowat) elke keer als ik mijn computer aanzet, dus meerdere malen per dag, zoekt naar updates.
Even snel iets opzoeken wordt dan vaak een irrrrritatie.

Weet iemand of je dit in kan stellen ?

Bedankt,
Arie

Ik kan op de site niet

Ik kan op de site niet vinden waar ik de gratis versie van avast kan downloaden. Kunt u mij vertellen waar?
vr. grt Edwin

Main menu

blog | by Dr. Radut