Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Download en installeer gratis AVG Anti-Virus 10.0 in het Nederlands zonder onnodige werkbalk

AVG Free 10.0 (ook wel AVG 2011 genoemd) is net verschenen. Hier enkele tips hoe u AVG Anti-Virus Free 10.0 het beste kunt installeren zonder onnodige werkbalk. Een stappenplan voor de installatie van AVG 2011.AVG Free 10.0 (ook wel AVG 2011 genoemd) is net verschenen. Hier enkele tips hoe u AVG Anti-Virus Free 10.0 het beste kunt installeren zonder onnodige werkbalk. Een stappenplan voor de installatie van AVG 2011.

Installeer AVG Free 2011

1. Download gratis AVG Anti-Virus Free 10.0

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand avg_free_x86_all_2011_****a****.exe

3. Het installatie-proces begint. Kies Nederlands (als dat er al niet staat) bij Kies de taal voor de installatie en klik Accepteren om de licentie-overeenkomst te aanvaarden.

4. Uw (gratis) licentienummer verschijnt in het volgende scherm. Klik Volgende.

Als u een ander anti-virus-programma heeft draaien wordt u gevraagd deze eerste te de-installeren. Dit is inderdaad aan te bevelen. U kunt dit doen door te klikken op de knop Software verwijderen en u komt uit bij Configuratiescherm | Software in Windows waar u het programma opzoekt en op Verwijderen klikt. Als u dan gevraagd wordt de pc opnieuw te starten moet u daarna wellicht weer opnieuw beginnen met de installatie van AVG 10 bij stap 2 hierboven. Als u zeker weet wat u doet, kunt u bij deze stap ook voor Overslaan kiezen.

5. Kies  bij Type installatie selecteren voor Snelle installatie en klik Volgende

Soms moet u nog het product dat u wilt installeren selecteren. Kies dan voor AVG Anti-Virus Free en klik Volgende (dit is alleen bij de webinstaller).

6. U kunt ervoor kiezen om de AVG Werkbalk in uw browser (Internet Explorer en Firefox) te installeren. Dit biedt enige bescherming tegen kwaadaardige websites. De laatste versies van Internet Explorer en Firefox hebben echter ook ingebouwde bescherming tegen frauduleuze websites en de AVG Werkbalk is daarom niet echt nodig en vertraagt uw browser alleen maar. Wij installeren daarom zelf deze werkbalk niet en halen de vinkjes weg bij Yahoo! instellen... en AVG Werkbalk Beveiliging Installeren (in die volgorde) en klikken op Volgende. Als u toch deze beveiliging in uw browser wilt kunt u gewoon het vinkje laten staan.

8. De installatie vindt plaats en dit kan enkele minuten duren.

9. Dan het volgende scherm al de installatie geslaagd is. U kunt ervoor kiezen om AVG te helpen en gegevens te verschaffen over virussen op uw pc, dan moet u een vinkje zetten bij Ja, ik wil deelnemen aan webbeveiliging... . Dit hoeft natuurlijk niet. Als u dit niet wilt hoeft u niks te doen en kunt u Volgende klikken. In dit scherm kunt u ook nieuws en aanbiedingen van AVG 2011 krijgen door uw e-mail-adres in te vullen. Dit hoeft ook niet. Wij zouden zelf geen e-mail-adres invullen en geen vinkje plaatsen.

10. AVG is geïnstalleerd en zal zichzelf automatisch updaten en uw pc continu bewaken. De reclame voor de betaalde versie onderin het hoofdvenster van AVG kunt u gewoon wegklikken.

Reacties

na openen zip-bestand krijg

na openen zip-bestand krijg ik fatal error 0xE001D027
en set-up moeten afsluiten
ook met 2e download
(windows versie NL)

wel succesvol met de

wel succesvol met de alternatieve download link

Fijn dat AVG hier genoemd

Fijn dat AVG hier genoemd wordt, ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden.
Wat ik alleen echt niet snap, is waarom hier dan weer een speciaal artikel gemaakt moet worden
'zonder werkbalk' - terwijl het gewoon een kwestie is van een vinkje uitzetten tijdens installatie.
Zo kan ik ook nog wel 100 artikels schrijven van allerlei soorten software waar je een vinkje uit moet zetten
om geen yahoo of google bar te krijgen...

Gewoon altijd even opletten bij iedere installatie die je doet...

Al enige jaren gebruiker van

Al enige jaren gebruiker van AVG maar met de Vrsie free edition 2011 merkbaar iname van geheugen(100extra) en een schommelende CPU van 20 naar 90. Geg: Win.Xp 32/86

Het is een goed programma

Het is een goed programma

ik vindt goeie avg

ik vindt goeie avg

het lukt niet wat kan ik

het lukt niet wat kan ik fout doen

mvg patrick

ik vind het een rot prograam

ik vind het een rot prograam het is heel slecht mijn computer is kapot geworen door deze programma

avg is super

avg is super

heb het van een vriend

heb het van een vriend gehoort

Avg is super

Avg is super

cool

cool

de beste die er is

de beste die er is

Main menu

blog | by Dr. Radut