Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Blog van redactie

GratisSoftware.nl en Gratis Software Site: logo's door de jaren heen

GratisSoftware.nl/Gratis Software Site bestaat 7,5 jaar!

Vanaf 2004 heeft Gratis Software Site/GratisSoftware.nl diverse logo's gehad. Een overzichtje.

GratisSoftware.nl wenst u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

GratisSoftware.nl wenst u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Een korte terugblik op 2011 en vooruitblik op 2012.

Dertien pleisters voor Internet Explorer, Windows en Office in december

December is weer een drukke maand wat betreft beveiligingsupdates voor Microsoft. De softwaregigant geeft dertien pleisters uit voor negentien lekken in onder andere Internet Explorer, Office en Windows.

Lekken misbruikt in Adobe Reader en Flash

Proefversie van nieuwe Microsoft Security Essentials 4.0 gratis te krijgen

Microsoft heeft een publieke beta van zijn gratis anti-virus programma Microsoft Security Essentials (MSE) beschikbaar gesteld. MSE 4.0 beta biedt betere bescherming (met een vernieuwde scan engine), een vereenvoudigde interface en verbeterde prestaties.

Browser top vijf november 2011: Google Chrome tweede browser

Hoeveel procent van de internetters gebruikt een bepaalde browser? Wie stijgt en wie daalt in deze hitlijst van de internet browsers? De top vijf van oktober en november 2011 volgens statistiekboeren NetApplications en StatCounter.

Vier lekken in Windows Vista en 7, maar een lek in XP

In november brengt Microsoft vier beveiligingsupdates uit voor evenveel lekken in Windows. Een lek is kritiek, twee belangrijk en een gemiddeld. Opvallend is dat drie lekken geen impact hebben op Windows XP maar wel op Vista en 7.

Browser top vijf oktober 2011: Chrome haalt bijna Firefox in

Hoeveel procent van de internetters gebruikt een bepaalde browser? Wie stijgt en wie daalt in deze hitlijst van de internet browsers? De top vijf van september en oktober 2011 volgens statistiekboeren NetApplications en StatCounter.

Microsoft dicht onder meer acht kritieke lekken in Internet Explorer

Oktober kent een vrij gemiddelde 'patch-dinsdag' voor Microsoft. Acht updates repareren in totaal 23 lekken. Kritieke updates zijn voor Internet Explorer en de Silverlight-plugin.

Browser top vijf september 2011: Safari en Chrome groeien

Hoeveel procent van de internetters gebruikt een bepaalde browser? Wie stijgt en wie daalt in deze hitlijst van de internet browsers? De top vijf van augustus en september 2011 volgens statistiekboeren NetApplications en StatCounter.

Inhoud syndiceren

Main menu

by Dr. Radut