Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Installatie Service Pack 3 (SP3) voor Windows XP: uitleg, voorzorgsmaatregelen en oplossingen

Met ingang van 13 juli 2010 moeten Windows XP gebruikers - gratis - upgraden naar Service Pack 3 (SP3) willen zij nog updates binnenkrijgen tot 2014. Windows XP SP1 en SP2 worden vanaf dan niet meer ondersteund. Lees hieronder hoe u SP3 voor Windows XP kunt installeren.

Service Pack 3 is de derde grote update voor Windows XP (eigenlijk is het een verzameling van updates in één pakket) na SP1 en SP2. Deze Service Packs kunt u gratis installeren via Windows Update. De verouderde SP1 en SP2 krijgen geen nieuwe updates meer. SP3 nog wel. Daarom is het noodzakelijk om SP3 te installeren - als u die nog niet heeft - voor Windows XP.

Hieronder een stappenplan en uitleg over hoe u kunt controleren welk Service Pack u heeft, welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen, hoe u SP3 installeert en enkele oplossingen voor de belangrijkste problemen bij de installatie van SP3.

1. Controleren welk Service Pack u heeft

U kunt controleren of u SP3 heeft door op het bureaublad van Windows te gaan Naar Start | Configuratiescherm | Systeem. Nu zit u in het venster Systeemeigenschappen en onder het tabblad Algemeen ziet u uw Windows-versie en Service Pack versie staan.

2. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie

1. Allereerst raadt Microsoft aan firewalls, anti-virus- en anti-spyware-applicaties tijdelijk uit te schakelen tijdens de installatie van Service Pack 3.
2. Ook dient u zich er van te verzekeren dat er minstens 1,5 GB vrije schijfruimte beschikbaar is voordat u aan de installatie begint.
3. Zorg dat alle andere gebruikers afgemeld zijn en meld u aan met uw beheerderaccount (de hoofdaccount).
4. En natuurlijk dient u alle geopende programma's te sluiten voordat u SP3 installeert.

Voor de zekerheid is het aan te raden eerst nog een backup te maken van belangrijke bestanden en een herstelpunt te maken. Na deze voorzorgsmaatregelen zou de installatie van Service Pack 3 probleemloos moeten verlopen volgens Microsoft.

3. Installeren Service Pack 3 (SP3) voor Windows XP

U kunt SP3 voor XP gewoon via Windows Update downloaden. Ook wordt het pakket via de Automatische Updates van XP aangeboden.

Ga naar Windows Update en download het Nederlandse Service Pack 3 voor Windows XP
(klik op de knop 'Snel' en download SP3 NL)

De installatie kan veel tijd (meer dan een uur) in beslag nemen. Onderbreek de installatie niet.
Ondervindt u problemen, dan zijn de volgende oplossingen beschikbaar.

4. Foutmeldingen en oplossingen bij de installatie van SP3

Sommige mensen hebben problemen ondervonden met de installatie van Service Pack 3 voor Windows XP. Die kunnen variëren van een afgebroken installatie tot het niet meer werken van Windows Update of het wegvallen van de internetverbinding.

"Toegang is geweigerd" of "De installatie van Service Pack 3 is niet voltooid"
Bij deze foutmelding (of 'Service Pack 3 setup error. Access is denied' en 'Service Pack 3 setup error. Service Pack installation did not complete.') geeft Microsoft de volgende oplossingen. Zet dus uw firewall, anti-virus- en anti-spyware-software uit en probeer het nog een keer. Of download Service Pack 3 los.

"You do not have enough free disk space on %SystemDrive% to install Service Pack 3"

Er is onvoldoende ruimte beschikbaar op de vaste schijf. Ruim tijdelijke bestanden op met bijvoorbeeld CCleaner of volg de stappen die Microsoft geeft.

"You do not have permission to update Windows XP"
Bij deze melding heeft u onvoldoende machtigingen om SP3 te installeren. U dient met uw beheerdersaccount (hoofdaccount) aangemeld te zijn om Service Pack 3 te installeren. Lees hier andere oplossingen.

"Service Pack 3 installation did not complete" en "An internal error occurred"
Microsoft geeft voor deze interne fout ('De installatie van Service Pack 3 is niet voltooid') de volgende oplossingen.

"8007F0F4 - STATUS_PREREQUISITE_FAILED"

Lees hier de oplossingen
van Microsoft voor meldingen in de categorie 'Voorwaarden mislukt'.

Windows Update werkt niet meer na installatie van SP3

Sommige gebruikers melden dat Windows Update niet meer werkt na de installatie van Service Pack 3, aldus ZDNet. Hier de oplossing.

'Windows heeft vastgesteld dat een of meer beschermde kernsysteembestanden op uw computer zijn gewijzigd'

De installatie is mislukt en geeft een foutmelding 0x8007F0CC over de kernel of kernsysteembestanden. Microsoft adviseert deze oplossing.

AMD-systemen starten steeds opnieuw op
Security.nl meldt dat SP3 op sommige computers met AMD-processoren tot continu opnieuw opstarten kan leiden. Het aanbieden van SP3 via Windows Update voor dit type pc's wordt daarom tijdelijk gestaakt tot er een oplossing voor dit probleem is.

Geen internetverbinding meer (netwerkverbinding)
Sommige mensen die SP3 installeren op een pc met Norton Anti-Virus (Symantec) hebben daarna geen internetverbinding meer. Microsoft legt uit: 'Nadat u Windows XP Service Pack 3 (SP3) hebt geïnstalleerd, worden er mogelijk in Apparaatbeheer geen apparaten weergegeven, en in Netwerkverbindingen geen netwerkverbindingen. Dit probleem kan zich voordoen wanneer tijdens de installatie van Windows XP SP3 een antivirusprogramma actief is. U kunt dit probleem verhelpen door deze update te installeren.' Vervolgens dient u de pc in veilige modus te herstarten voordat u de update installeert! Lees hier meer instructies.

Andere problemen?

Heeft u andere problemen met Service Pack 3 voor Windows XP? Meld ze hieronder in de reacties!
Lees hier meer over Service Pack 3

Reacties

foutboodschap 0x8007F0CC

Na downloaden en installatie komt de boodschap: Installatie mislukt... foutboodschap 0x8007F0CC (kernsysteembestand(kernel)
zie art Q 327101 in de Knowledge Base http://support.microsoft.com (welke overigens niet te vinden is !!!)

XP met SP3

Ik heb Photoshop Elements 6.0 gekocht en daarvoor is XP met SP2 vereist. Aangezien ik een vage XP met SP1 had, heb ik meteen maar legaal XP met SP3 besteld en geïnstalleerd. OS netjes op een aparte schijf en de documenten op een andere. Heb ik dat ook meteen gescheiden. Maar de PC start sindsdien veel langzamer op dan voorheen, web sites laden traag in IE7 èn FF3 of zelfs helemaal niet.

Kan ik van een gekocht XP met SP3 ook downgraden naar SP2??

hey ik heb de antwoord op je

hey ik heb de antwoord op je vraag je kunt niet downgraden want ik heb het zelf ervaren met mijn eigen pc maar er is wel een oplosing voor alles updaten en een tweakje er over heen doen kan geen kwaat wat voor pc heb je trouwens? maar in iedergeval een fijne avond en ik hoop nog te horen of het gelukt is of niet ben wel benieuwt

Oplossing

Het lijkt me dat dit artikel bedoeld wordt:
http://support.microsoft.com/?kbid=327101

Ik zet em erbij.

kernel

Probleem opgelost !
dank

sp 3 probleem

Na eerdere problemen met de installatie van sp 3(toegang geweigerd,en installatie sp3 niet voltooid)heb ik geprobeerd het pakket via de auto updatesite te downloaden,nadat hij daar werd aangeboden.Echter bij het aanklikken gebeurde er helemaal niets,hij bleef hangen op downloaden voorbereiden.Ook het uitschakelen van de beveiliging gaf geen oplossing.
D.Westerman.

blijven hangen

Bleef bij mij ook hangen bij "downloaden voorbereiden". Bleek dat ik (te) weinig geduld had. Bij een volgende downloadpoging ondertussen enkele minuten gewacht en de download begon zowaar!

windows startt niet meer op!

Na installatie van servicepack 3 wilde Windows niet meer opstarten.
De Veilige modus lukte wel maar verder was het onmogelijk.
met F10 de fabrieksinstellingen hersteld en draai nu zonder servicepack 3.
Overstappen naan Linux komt op deze wijze wel heel dicht bij!

Ik heb precies hetzelfde

Ik heb precies hetzelfde probleem. Nadat ik servicepack 3 heb gedraaid is mijn computer niet meer op te starten, hij start wel op valt weer uit, start weer op en valt weer uit ... pffft. Dat betekent voor de tweede keer fabrieksinstellingen herstellen (heb het al een keer eerder geprobeerd met hetzelfde probleem ... Dan maar draaien zonder servicepack 3? Heeft iemand hier een oplossing voor?

Ik heb precies hetzelfde

Ik heb precies hetzelfde gister wéér gehad.
Ik begrijp het echt niet en was erg blij toen ik zat dat alles er nog op stond, want hij was naar de fabrieksinstellingen toegegaan omdat hij geen herstelpunt meer had.

Kan iemand mij helpen, zodat het de volgende keer wel goed gaat????

Groetjes Merel

Weer een slechte beurt met een slecht product van de MS Maffia

Weer een slechte beurt van de MS Maffia!

Zeer omslachtige noodoplossingen voor een slecht product dat voor een leek onmogelijk te installeren is.
Je verliest 1,5 Gb en je wint er eigenlijk niets bij.
Weer gebakken lucht van MS.

Laten we gewoon de consument afreden SP3 te installeren net als VISTA nu door geen enkel instituut buiten MS meer wordt aangeraden.

XP Service pack 3

Na installeren XP Service pack 3 startte de PC niet meer op.

Via F10 fabrieksinstellingen hersteld en SP 3 niet meer geinstalleerd.

PC loopt weer prima.

Bedankt Microsoft voor dit slecht uitgeteste service pack.

AMD systeem en F10 fabrieksinstellingen

Heb poging gedaan op 'XP SP3' te installeren via 'autoupdate'.
Bleef hangen bij de herstart.
Opstarten in 'veilig modus' niet mogelijk.
Wanneer je via F10 de 'fabrieksinstelingen' terug zou zetten, heb je dan nog wel je persoonlijke bestanden er veilig opstaan?
Zijn er andere plossingen op dit probleem op te lossen?

Het is wel een AMD systeem, maar kan dus niet in 'veilig modus' opstarten.

Wizard Bestanden en Instellingen Overzetten werkt niet meer

Ik heb twee keer mijn PC schoon moeten installeren omdat Norton Save en Restore niet meer werkte. De ene keer met SP3. Toen werkte ook de Wizard Bestanden en Instellingen overzetten niet meer. De wizard werd half in het Engels weergegeven en meldde dat het UMST2 bestand in een vorige versie was gemaakt. Of ik even een nieuw bestand wilde aanmaken op de "oude" computer (die dus geformateerd was en nu nieuwe computer heette). De tweede keer schoon XP installatie met SP2, wel 95 updates moeten draaien. Maar daarna werkte de wizard weer feilloos! Ik heb gelukkig al mijn bestanden en instellingen nog. Enne.... Norton Save en Restore, inclusief hun liveupdate.... werkt ook weer!

SP3 voor XP

Ik download hem nu en ik kijk wel wat er gebeurt, mijn PC is toch oud en er staat geen belangrijke informatie op...

service pack 3

Na het gelukkig goed kunnen instaleren van het service pack 3 start der computer langzamer op .
Ik heb hierop gegoogeld en vond dat hier meer mensen last van hebben .

Service pack 3

Ik heb xp 3 geinstaleerd en ik krijg heel de tijd het bericht

missing software.

Mijn windows is gewoon weg? hoe kan ik deze weg ktijgen

Service pack 3

Na installatie van sp3 werkte mijn draadloze internet verbinding niet meer, verder het gevoel dat het allemaal wat trager werd. SP3 verwijderd en alles werkt weer.
Wacht het maar af.

Service Pack 3 (draadloze netwerken)

Het is weer zover.
voor de veiligheid een nieuwe partij updates en dan zijn er weer problemen.
Na installatie van sp3 werkte ook mijn draadloze internet verbinding niet meer.
Nu is het zo dat de update beveiligings problemen aanpakken en noodzakelijk zijn.
Echter moet je na het installeren van sp3 op een aantal adapters de instellingen voor het beveiligen van de draadloze netwerk uitschakelen om weer een werkende verbinding te krijgen.
Normaal werk ik aleen met WPA/WPA2 (personal)en dit heeft altijd gewerkt.

Service pack 3 niet echt een update dus.

Mooi zo'n update

Had het zelfde probleem op

Had het zelfde probleem op een oude laptop. Na onderzoek iets gelezen over een dll bestand wat wordt overschreven door SP3. Kwam er op neer dat de drivers van mijn sitecom wifi kaartje niet meer werkten. Dit kaartje blijkt, net zoals heel veel wifi kaartjes op de Ralink 2500 chip te draaien. Drivers van de Ralink site gedownload en geïnstalleerd. Daarna werkte wifi weer. Ik heb geen kant en klare oplossing voor je probleem, maar je kunt proberen oude drivers van je wifi kaart te herinstalleren om zo het SP3 foutje ongedaan te maken. Als dit niet lukt, probeer dan uit te vinden welke chipset er in je wifi kaart zitten. Succes ;-)

sp3 minder veilig...

Hetzelfde bij mij. Op mijn linksys router de wpa uitgezet en daarna weer draadloos berbinding. Andere key erin kloppen hielp niet... Nu dus geen encryptie meer. Lekker veilig!

SP3 toch wel veilig...

Ik heb mijn probleem opgelost door mijn linksys router van nieuwe firmware te voorzien. Ik had hem na aanschaf nog nooit geupgrade... (Moet je voor naar de website van Linksys) Nu kan ik wel weer WPA gebruiken. Ook de nieuwere WPA2.
Service Pack 3 maakt de zaak wel veiliger dus..

bij mij hetzelfde. sp3 erop

bij mij hetzelfde. sp3 erop ,geen internet meer "draadloos ",
sp3 verwijderd , wel weer internet , maar mijn adresbalk werkt niet meer , na het verwijderen van sp3 , is ook gelijk een paar onderdelen van windows verdwenen.

Printer

Ik kan niet meer printen, krijg lege pagina's

Printer

Na install SP3 shared printers niet meer zichtbaar op het netwerk... Blijkbaar was het niet meer veilig om over het netwerk naar een shared printer af te drukken... ook de adresbalk is weg... Ga een rollback doen naar SP2, kijken of de printers weer zichtbaar worden.

meerdere problemen na uitrol met SP 3

Volgende problemen naar uitrol met SP3

1 Uit de netwerk printer komen alleen printje met rare tekens.
Oplossing bij ons reboot van PC en Printers.

2 Dymo label printers via net werk doen het niet meer melding dat de software niet goed geinstalleerd is.
Oplossing opnieuw installeren van software voor dymo probleem weg.

3 Problemen met software programma's die via USB semafoon insteld. Applicatie werkt onder administrator wel maar onder user met beperkte rechten niet. User op folder meer rechten geven bied geen resultaat. Waarschijnlijk zit het probleem in het register. Weet niet of Microsft rechten heeft gewijzigd op register nivo. Is bij verschillende applicaties die USB apparatuur aansturen of wijzigen. Op deze PC rollback gedaan naar SP2 en weer werken. Dus even verder uit zoeken.

Probleem na installeren SP 3.

Bij mij werkt de HP scanjet 4670 niet meer.Balen....

2x Sp3 en nog problemen

Na 1x keer installeren SP3 foutmelding bij 90% installatie..
je kan de fout niet lezen want het kadertje is te klein..
Weer half uur wachten tot alles terug is en offline SP3 maar gedaan zonder problemen

Na herstart.. problemen met draadloos.. weer opgelost met nieuwe driver alleen nu doet me windows defragemtatie het niet meer.....

Problemen na update Service Pack 3 op Windows XP prof.

Na heel wat geklungel uiteindelijndelijk Windows XP opnieuw geinstaleerd. Metteen SP3 geinstaleerd. Helaas te voorbarig geweest. Veel problemen met instalatie van virusscanner.(McAfee 2007). Na instalatie van AD Aware 2007 en 2008 van Lavasoft, constant stopfouten.(opnieuw rebooten).
Overweeg SP3 weer ongedaan te maken.

SP3 knoeit met geheugen

Kon SP3 goed installeren vanaf MS Update.
Echter, speel veel Battlefield2 en gebruik daarbij een trainer, die in het spel de toets F5 laat instellen en toets F6 menu weer laat verdwijnen.
Echter bij SP2 werkte dat prima, maar bij SP3 werken die toetsen helemaal niet.
Ben terug gegeaan naar SP2 (met Norton Ghost)

Gisteren nogmaals geprobeerd.
Nu wilde het installeren na 70 % niet meer.
Gaf Error 0x8DDD0018.
Dat kon ik verhelpen met *regsvr32 wuaueng.dll*
Weer opnieuw geprobeerd. Nu gaf hij na 80 % aan:
*A device, attached to the system is not functioning*
Heb alle USB devices verwijderd (die in feite eerder ook aanwezig waren) en nogmaals geprobeerd.
Weer die Error, weer *regsvr32 wuaueng.dll*
Nu liet SP3 zich wel installeren.

Maar bleef nog steeds in het geheugen van Battlefield zitten domineren.

Heb uiteindelijk maar weer de image van SP2 teruggezet.

PS de tip van Symantec met SymRegFix deed bij mij niets

sp3

gewoon weg niet installeren die sp3 pack ,,dat heb ik nog steeds niet gedaan en dat zal ik zeker ook niet doen ,voordat alles weer doet zoals het hoort,maar dat is er nog niet ,dus wachten ,,en ook met de maandelijkse update laat ik hem niet installeren ,,,ik hou het voorlopig op sp2 en dat is het beste en je heb nergens last van ..........

Windows Live

Na het installeren van SP3 kun je dus bijvoorbeeld Windows Live niet meer installeren en inderdaad ook de updates niet. Microsoft had SP3 al eerder teruggehaald en nu weer teruggebracht, maar er zitten dus nog zoveel haken en ogen aan, dat ze het beter weer kunnen wegdoen.

Vista was in veel opzichten al een misser van Microsoft. Service Pack 3 dus nog meer. Het lullige is, dat je door Microsoft bijna gedwongen wordt om deze upgrades toch te gaan gebruiken omdat er over een tijdje geen updates meer verkrijgbaar zijn voor de oudere versies van Windows en Service Pack.
Kan ik uit commercieel oogpunt begrijpen, maar laten ze dan op zijn minst met een goed product aankomen, zodat we het ook wíllen gebruiken.

Langzamerhand denk ik over Linux of Apple.

Exact de zelde problemen

Exact de zelde problemen hier, ben in bezit van zowel vista als XP. Deze laatste beviel mij altijd goed tot SP3 uitkwam. Daarna ene probleem na andere probleem (msn niet meer kunnen instaleren en niet meer kunnen updaten b.v.)en dat na een schone instal van XP! Met vista echter wijnig of geen problemen tot nu toe, hopen dat dat zo blijft ;)

service pack 3

Mijn computer blijft hangen op het zwarte windows-scherm en het blauwe balkje blijft maar lopen. Ook na enkele uren (moest toch boodschappen doen) deed-ie het niet. Ook nadat ik Panda had verwijderd, deed-ie het niet. Ook nadat ik Service Pack had gedownload en computer off-line had gezet, deed-ie het niet. Vanwaar die enthousiaste reacties?

service pack 3

Ik heb service pack 3 geinstalleerd en nu wil de computer niet meer opstarten. Ik las net dat dat ligt aan het AMD systeem.
Het echte werk doe ik op een Apple computer. Nooit problemen gehad. Met mijn Window systemen altijd ellende.

Service pack 3

Na een schone installatie heb ik SP3 geïnstalleerd.

Hierna kan ik nog wel updates downloaden maar kunnen ze niet geïnstalleerd worden (update-status mislukt?)

Iemand enig idee??

service pack 3

Heb meerdere keren geprobeerd sp3 te installeren maar noppes

bij het installeren stopt hij (kan catalogus) niet installeren

mijn systeem is AMD K7

zal hem voorlopig er ook niet opzetten,slechte zaak van microsoffffffft

servicepack 3

Na installeren van SP3 voor XP, werkte de PCMCIA Linksys draadloze 300N adapter niet meer, een wat oudere PCMCIA Belkin ook niet meer en mijn PCMCIA adapter voor USB 2 werkt niet meer.

Bij mij lijkt het erop dat SP3 onoplosbare problemen geeft met PCMCIA devices.

Blauw scherm

Heb al 2 keer geprobeerd om SP3 te installeren (met steeds hetzelfde resultaat):
Eerst alles uitgevoerd "volgens het boekje": firewall, antivirus, antispyware uitgeschakeld, ingelogd als beheerder,etc...
Installatie verloopt vlot en alles schijnt in orde.
Tot na de herstart: na de opstart verschijnt het fameuze blauw scherm dat vrolijk meldt dat "er een probleem is gevonden", "er is geprobeerd om niet-uitvoerbaar geheugen uit te voeren", "stop: 0x000000FC,0x0294A963,0xF8800848,0x00000001".

Bij terugkeer naar SP2 blijft 'automatische updates' maar zeuren om deze rotzooi te installeren.

Onbegrijpelijk van MS om zo een problematische update uit te brengen.
Ik vraag mij af (zie ook de andere reacties hierboven) of MS echt niet in staat is om degelijke software te produceren. Men zou gaan geloven dat ze moedwillig de gebruikers willen pesten.
Wanneer komt er eindelijk een probleemloze versie van SP3?

blauw scherm

Hallo,
Ik heb precies hetzelfde probleem. Hoe heb jij dit opgelost??? Ik kom niet verder dan dit blauwe scherm en moet daarna dus afsluiten. Opstarten in een veilige modus gaat ook niet meer.

Greetz
Peter

Het kan Wel!

Als je Service Pack 3 met nLite in windows XP integreert geeft het geen problemen! Bij mij in ieder geval niet! Maar het zou inderdaad ook zo moeten werken!

Ik ben geen angsthaas

Na het lezen van alle reacties en wetende dat ik een nieuwe pc bezit AMD 64 Athlon X2 met alles erop en eraan..
XP-SP2 draaid geweldig met 78 MS updates. Nu krijg ik het gevoel dat ik enorm stom moet zijn om SP-3 te gaan installeren, ik houd niet zo er van formatteren en dan weer gaan installeren met nog eens te gaan activeren etc....
Bedankt mede computervrienden voor jullie commentaar, ik blijf wel SP2 gebruiken...
MVG de HOBBYMAN.

SP3

op www.gratissoftwaresite sp3 nl gedownload. Deze op diverse computers na nieuwe installatie geinstalleerd, daarna geregisteerd
bij Microsoft. Tot nu toe geen problemen ondervonden.

Problemen met Windows update service pack 3

Na het downloaden (automatisch) van SP3 was de internetverbinding weggevallen. Na systeemherstel te hebben uitgevoerd was de verbinding weer actief. Wederom SP3 gedownload en zie daar, probleem met verbinding trad weer op.

De veroorzaker van de problemen bleek ZoneAlarm (internetsecurity/ antivirus etc,)te zijn. Deze verwijderd en opnieuw SP3 gedownlaod. Daarna ZoneAlarm weer geactiveerd en de internetverbinding functioneerde naar behoren.

Na installatie van Service

Na installatie van Service Pack3 op mijn Windows XP computer functineerde alles, alle USB apparaten werden herkend.
Echter na gebuik van de SLAAPSTAND krijg ik na weer aanzetten van de computer de mededeling: het USB apparaat wordt niet herkend en de Canon printer aangesloten op een USB poort werkt niet meer.
Na een nieuwe opstart (koude start) van de computer geen probleem met de printer, echter na gebruik van de
SLAAPSTAND wordt de betreffende USB poort met printer niet herkend.Opnieuw installeren van het printerstuurprogramma gaf niet het gewenste resultaat!

Hoe kan ik dit oplossen??

Lijkt me nog al

Lijkt me nog al duidelijk:
De computer niet meer in slaapstand zetten!!!!!

Service Pack 3

Voor de muziekliefhebbers kan ik hem ten strenge afraden te installeren!

Ik gebruik cubase, een heeeleboel "softwarematige" instrumenten, en nog wat afmix software etc...
Nadat ik SP3 had geinstalleerd (op een legale xp) kreeg ik tijdens het opstarten al 4 foutmeldingen over dll bestanden die niet waren gevonden, en het ergste was nog nadat windows wel op was gestart dat GEEN (lees: GEEN) van mijn audio-software nog werkte!
Microsoft gemailed, wat denk je?
Er was geen weg terug dan een hele fijne nieuwe schone xp te installeren omdat er dll bestanden zijn overschreven!!!
Nou, ik ga dit uitzoeken want er stond bijna 4 jaar aan sofware & plugins op wat ik dus nu allemaal opnieuw mag installeren.....
Ohja, en een evt. backup terug zetten ging dus niet want de dll's waren overschreven door de nieuwe en daar was geen backup van!

Microsoft,
jeeuj

service pack 3

heb ook alles volgens het boekje gedaan maa krijg na instalatie een heel blauw scherm met de notificatie dat er een fout is opgetreden en dat dat funest is voor mijn comp.........slik!!!!!!
hoe krijg ik dat tekentje van nieuwe updates weg??????

Windows Live

ook net SP3 geinstalleerd op "verse" install, daarna live messenger geprobeerd , lukt dus niet! dju toch é!

Ellende??

Ik kreeg deze fout "Toegang is geweigerd".
dus ik de file maar appart gedownload,

Ondertussen heb ik deze reacties gelezen en ik denk dat ik het maar bij downloaden laat en niet installeer!!
Want van deze reacties wordt je nou niet echt vrolijk van!!

WAT EEN ELLENDE!!!!!

Main menu

blog | by Dr. Radut