Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Iedereen kan nu gratis Gmail-account nemen

Tot op heden diende u uitgenodigd te worden om een gewilde Gmail-account te verkrijgen. Vanaf vandaag stelt Google zijn gratis e-mail-dienst echter open voor iedereen. U kunt een webmail-account met 2,5 gigabyte opslag voor niks aanvragen op de site van Gmail (zie hieronder voor meer informatie).

Voordeel van Gmail is - behalve de enorme opslagruimte (ruim 2500 mb!) - het feit dat u uw mail als webmail (dus via internet) kunt lezen, maar ook eenvoudig kunt binnenhalen in elk mailprogramma via POP. Omdat Gmail over een vrij goed spamfilter beschikt wordt uw mail als u die via POP binnenhaalt in uw eigen mailprogramma al voor een groot deel gevrijwaard van ongewenste berichten. Ideaal dus als u zich inschrijft voor veel maillijsten of nieuwsbrieven.

Een tijdje kon u zich ook nog aanmelden voor een Google-account met behulp van activering via uw mobiele telefoon, maar nu heeft Google Gmail dus echt opengesteld voor iedereen.

Meld u aan voor een gratis Gmail-account
Lees hoe u mail van uw Gmail-account via POP kunt binnenhalen in uw eigen mailprogramma
Vergeet niet ook de POP-functie in Gmail zelf aan te zetten!

Reacties

gratis gmail

Ik ben tot nu toe klant van lycos maar helas lycos europa gaat weg? lycos blijft verlopig alleen in usa bestaan, dus daaroom will ik graag astublieft een gratis gmail als het kan.
m.v.g.
Mentor Pozhegu

Main menu

blog | by Dr. Radut