Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Windows 7 RC gratis downloaden

Vanaf 5 mei is Windows 7 RC gratis te downloaden. De testversie van Microsofts nieuwe besturingssysteem is gratis te gebruiken tot maart 2010. Daarna sluit de pc na 2 uur vanzelf af. En na 1 juni 2010 is Windows 7 RC onbruikbaar en dient u te betalen voor de definitieve versie.

De release candidate van Windows 7 is beschikbaar in onder andere het Engels en Duits. Niet in het Nederlands. Uw pc dient over minimaal de volgende specificaties te beschikken:

  • 1 GHz processor
  • 1 GB RAM (32-bit) of 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB vrije schijfruimte (32-bit) of 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 graphics processor

Lees eerst de installatie-instructies, backup-tips en FAQ aandachtig door! Windows 7 RC is minstens tot juli dit jaar gratis te downloaden. Een Hotmail-, Windows Live- of MSN-account is nodig voor de download.

Download gratis Windows 7 RC

Reacties

Ik heb een paar weken

Ik heb een paar weken geleden mijn Windows XP omgetoverd naar Windows 7 met zo'n tranformation pack. En moet zeggen ziet er wel leuk uit.
Toch ga ik wachten tot 23 oktober (dan zou de definitieve Windows 7 in de winkelrekken liggen)om Windows 7 aan te schaffen. Windows 7 is trouwens nog niet verkrijgbaar in het Nederlands ook.

Windows 7

Ik heb net Windows 7 op mijn laptop geinstaleerd, en ik moet zeggen de installatie verliep soepeltjes.

Heb nu Windows 7 op mijn Laptopje draaien en ik moet zeggen hij werkt erg soepel.
Wat ik overigens wel opvallend vond is het feit dat Windows 7 tijdens de installatie zelf een versie voor je kiest, zo is er bij mij nu automatisch de Utimate versie geinstaleerd, terwijl ik op mijn laptop standaard Windows Vista Home Basis had meegekregen.

Dus misschien is het zo dat Windows 7 ULTIMATE maar 1 gyg nodig heeft?? waarschijnlijk wel, want hij werkt soepeltjes op mijn laptop die eigenlijk de basic versie van Vista geinstaleerd had.

Alleen de Ultimate variant

Alleen de Ultimate variant is als Release Candidate beschikbaar. Als de definitieve versie verschijnt, zullen er wel verschillende versies zijn.

de rc versie van windows 7

de rc versie van windows 7 is altijd ultimate.

ultimate

Draaid hier echt als een zonnetje. In vergelijking met Vista een stuk sneller! Maakt echt een wereld van verschil! Ben benieuwd wat de prijzen worden.

Ik denk dat de ultimate als RC wordt gegeven zodat de testversie van de XPin7 ook getest kan worden. Het is gewoon de meest uitgebreide Windows versie die ervan is.

Heb zelf 32bit home premium

Heb zelf 32bit home premium van Vista en nu 64 bit RC Windows seven (dualboot). Installatie ging ietsjes sneller, opstarten duurt even lang, ondanks dat Vista meer opstartitems heeft (virusscanner en andere zooi), systeem loopt net zo soepel als op mijn vista.

Heb 4gb geheugen en een q9400 overigens, maar ik vind dat Seven net zo snel is als Vista. Het uiterlijk van Seven vind ik wel wat mooier. Het oogt wat vertrouwder op een bepaalde manier. Maar nee, iedereen die zegt dat het zon groot verschil is in snelheid... ik vind van niet.

Net zo snel asl Vista?

Net zo snel asl Vista? Misschien reageert het net zo snel als Vista, maar je hebt veel minder resources nodig dan bij Vista. Met 4 GB aan memory en een snelle processor krijg je het net lekker aan de praat. Windows 7 draait gewoon op een Netbook met 1 GB aan geheugen en een Atom processortje...

Het is maar wat je wilt.

installatieprobleem

Heb na downloaden en branden het volgende probleem :

Na opstarten en setup verschijnt uiteindelijk de mededeling :"You can,t do a typical upgrade using an instalation disc that,s different from the language installed on your computer"waarna de melding: The upgrade was cancelled

Wat gaat er verkeerd ?

Upgrade of fresh install

Doe je een upgrade of een fresh install?

installatieprobleem

een upgrade van vista home premium

Als dit niet dezelfde taal

Als dit niet dezelfde taal heeft, gaat dit inderdaad niet. Dit ging bij andere pakketten ook niet. Je kan enkel een full of fresh install doen.

Dat is Simpel, de taal van

Dat is Simpel, de taal van het systeem is anders dan degene die je op de computer geiinstallerd hebt staan, zoek een versie in dezelfde taal. Zo Simpel veel geluk ermee.

windows 7

wanneer komt het nederlandstaal pakket er?e

Heb net geprobeerd de update

Heb net geprobeerd de update van vista naar Windows 7 te draaien. Dat lukte niet, omdat ik de Nederlandse versie van Vista heb. Kan ik op de een of andere manier Vista opnieuw installeren in het Engels, maar wel al mijn instellingen (snelkoppelingen, vpn, programma's e.d.) en documenten behouden? En vervolgens wel de update naar Windows 7 doen. Alvast bedankt!

Vista of W7

Maakt voor mijn niets uit, nu draai ik op 64 bit Vista en loopt vlot en veel sneller na een aanschaf van een i7 met veel DDR3 geheugen. Volgend jaar stap ik over naar Mac met een nog stevigere processor. Mac is veel beter.

Mac heeft helemaal geen

Mac heeft helemaal geen steverige processors ???

Mac is veel beter

Dan geef mij maar eens aan waarom mac véél beter is dan een microsoft product. Ik vind dit een persoonlijke keuze. Zelf heb ik een tijdje de beschikking gehad over een macbook pro, maar kon er niet aan wennen. Het begint al me de browser 'safari' brrrrrr

van vista naar windows 7 en weer terug?

mijn vraag is of ik na dast windows 7 is verlopen gewoon weer vista gebruiken zonder problemen?

NL taalpakket

VANAF VANDAAG OOK NL LANGUAGE PACK!!!

Win 7 loopt prima

Ik heb Win 7 op mijn laptop en pc , op beide liep Vista niet zo goed maar Win7 heeft me weer op de snelweg geplaatst. ik ga het zeker kopen als het zo ver is. Hopelijk blijft Win7 na die tijd ook zo goed Petje af Microsoft

neuk mij astublief mag ik u

neuk mij astublief
mag ik u pijpen !!!!
wil jij aan mijn reet likken???
wilt gij aan mijn borsten zuigen????
ik wacht op u
dit is mijn e-mailadres: yves@hotmail.com

verkeerde installatie code gekregen!!!

ik heb win 7 rc versie op japtop gezet en moet zeggen ging erg soepel de installatie maar ik had 1 probleem microsoft had mij de verkeerde instal code mee gegeven hoe kan dat???

foutmelding

Bij de installatie van de W7 RC krijg ik de volgende foutmelding:

Windows could not set the offline locale information. error code 0x80000001

Geen idee wat er misgaat. Iemand enig idee?

grtz

@Ongeregistreerde gebruiker

Klopt de systeemtijd wel? Is het een oude pc/laptop? Probeer het eens met een nieuwe batterij op het moederbord.

Mijn acer aspire laptopje is

Mijn acer aspire laptopje is ca. 2,5 jaar oud, x86, vista home premium.
Tijdens aanvang van de installatie vindt de compatibiliteitscheck plaats.
Dit geeft geen problemen. De installatie start ook gewoon. Als hij stap 3 heeft voltooid
verschijnt vervolgens de foutmelding en vindt de rollback plaats.
Systeemtijd klopt. Geen idee of ik een batterij kan cq moet vervangen bij een laptop.

grtz.

hey, ik heb de zelfde

hey,
ik heb de zelfde foutmelding op mijn computer...
ik kom er ook niet uit...
tis een nieuwe computer dus daar kan niks aan mankeren
draai nog steeds met vista ultimate maar kan windows 7 niet installen...
iemand een idee?

Ach dames en heren gaat u

Ach dames en heren gaat u maar weer fijn Microsoft spekken , over 5 jaar zal dan wel een goed werkende versie op de markt komen , terwijl ze intussen alweer miljarden hebben verdiend aan de inferieure zooi van ze .

ik heb gisteren windows 7

ik heb gisteren windows 7 geinstallerd en was opeens 12.5 GB van men download kwijt en moet nu opvertraagd internet verder. neem 7 zo veel in of klopt er iets niet ?

ja win 7 neemt best veel in

ja win 7 neemt best veel in komt door de map winsxs in windows

Ik vind nergens de download

Ik vind nergens de download link op die microsoft site :[

Heeft iemand deze link?

Controller voor

Controller voor massaopslag.
Ik heb een klein probleem met Windows 7.
De installatie verliep probleemloos, toch herkent Windows 7 mijn DVD speler/CD brander niet. In Apparaatbeheer wordt dat aangegeven met "Controller voor massaopslag".
Ik heb een Medion laptop MD95500. Wie kan me helpen aan de juiste driver?

hallo, Ik heb een probleem

hallo,

Ik heb een probleem met het instaleren van windows 7 x86 op mijn windows xp eerst verloopt het goed en dan start de computer van zelf terg op en komt er een blauw scherm op met fouwtcodes en zegt dat het niet gaat.
kan er iemand mij verder helpen a.u.b

Hallo, Onlangs heb ik W7

Hallo,

Onlangs heb ik W7 (Ultimate 64bit upgrade Nederlands aangeschaft om mijn Vista up te graden. Nu blijkt dat mijn Vista een Engelse versie is en ik mijn Nederlandse W7 upgrade hier niet overheen kan installeren. Is hier een oplossing voor om mijn huidige Windows misschien 'up te graden' naar Nederlands (talenpakket zal me niet helpen) of weet iemand misschien een andere manier om mijn W7 upgrade uit te voeren.

Bvd,

Peter

Juaah sgoee iie.

Juaah sgoee iie.

hoi ik ben rico en ik heb

hoi ik ben rico en ik heb nu windows xp maar ik wil windows 7 kan ik die gratis online downloaden en willen julie mij die website dan ok in mijn email sturen gr.Rico

ik een paar dagen terug

ik een paar dagen terug windows 7 op mijn sony vaio geinstalleerd.
alleen werkt mijn ingebouwde card reder niet van de geheugenkaarten.
er staat wel probleem oplossen alleen hijnkan de massaopslag niet installeren kan iemand mij helpen

Hoi allemaal, Ik zou graag

Hoi allemaal,

Ik zou graag windows 7 ultimate willen downloaden en installeren,weet iemmand hoe en wat?
Ik heb trouwens windows vista premium 2jr oud ongeveer.
Ik zou graag willen weten via welke site ik hem kan downloaden en de stapjes die ik moet nemen.

Zou je mij willen mailen?

Ik hoor het graag,

Groetjes aan je voetjes,

mini

Main menu

blog | by Dr. Radut