Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Ad-Aware 2007 nu ook in het Nederlands

Spyware-verwijderaar Ad-Aware 2007 heeft eindelijk een Nederlandse vertaling gekregen. Wie nu de laatste versie van Ad-Aware downloadt kan bij de installatie kiezen voor Dutch en krijgt dan een Nederlandse interface.

Het heeft even geduurd voordat de Nederlandse vertaling beschikbaar was. Vorig jaar was Ad-Aware 2007 al beschikbaar in het Engels en nu pas is een Nederlandse versie uitgekomen. Tegelijkertijd met deze vertaling heeft producent Lavasoft ook een Nederlandse website geopend op lavasoft.nl.

Lavasoft is momenteel bezig met de bèta-versie van Ad-Aware 2008, die voor eind mei gepland staat.

Download de Nederlandse versie van Ad-Aware 2007

Lees hier de tip om Ad-Aware 2007 in het Nederlands in te stellen

Bron: Bert

Reacties

kan niet meer updaten

heel raar, maar ik kan Ad Aware niet meer updaten.. ik krijg "error retrieving update". Bij een vriend van mij gebeurt hetzelfde..

eerste keer nederlands, daarna weer engels

Ik heb de oude engelse versie verwijderd en toen opnieuw gedownload en geinstalleerd. Het programma starte op in het nederlands. Toen ik het programma een tweede keer opstarte kwam de engelse versie weer te voorschijn. Vreemd?

Nederlands

Kijk eens onder Settings | UI - Language File (Instellingen | UI - Taalbestand). Daar kun je de taal veranderen.

Ad-Aware

Heb de ad-aware laten scannen. Had 15 objecten hoe krijg ik die nu verwijderd, en hoe zet ik die ik ze in qyarantine om te verwijderen???

ja en dat is bij mij ook

ja en dat is bij mij ook eerst nederlands en voor de tweede keer engels ,hoe kan dat nou ,,,waar ligt dat probleem ,,dat wil ik graag weten

inderdaad

ja heb het ook in engels ipv nederlands en is niet terug te veranderen....

ik heb het in het engels

ik heb het in het engels maar weer gedownload want dat werkt beter als in het nederlands,en je kunt oook weer updaten ,en dat werkt niet in het nederlands,,,,,want dat werkt totaal niet

lavasoft.nl.

Ik heb het programma nu van de nederlandse site lavasoft.nl. gedownload en nu blijft het programma in het nederlands. Het blijft vreemd.

test versie

ik denk dat je van de nl site een test versie krijgt en niet de gewone free versie , lees maar eens....op de site van lavasoft.nl

ik heb net gekeken op de

ik heb net gekeken op de nederlandse site en je krijg een test versie,,en je moet eerts aan melden ,,,dus de gewone free versie heb je dan niet ,,dus wacht ik nog maar

vreemde zaak die ad-aware

Via Uw site geprobeerd ad-aware uit te voeren. Gaat even en vervolgens krijg ik een waarschuwing met allerlei rode gevarendriehoeken. Afzender onbekend en geeft geen handtekening af, moet nu stoppen ,onbetrouwbare software.

Redactie hoe zit dit ?

Downloaden gaat overigens via een geheel andere site ?? Hoe zit dit nu ???

Ad-Aware

Ad-aware wordt gedownload via Download.com - zoals ook duidelijk vermeld staat bij de downloadlink. En dat is een zeer betrouwbare site: namelijk de grootste downloadsite ter wereld.

(Voor de duidelijkheid, je kunt Ad-aware via deze pagina van onze site downloaden: http://www.gratissoftwaresite.nl/ad-aware.html)

De melding waar je het over hebt is van Vista of XP, of een ander programma? In ieder geval kan ik je verzekeren dat Ad-aware een betrouwbaar programma is als je die via bovenstaande link (en daarna dus via Download.com) downloadt.

Windows geeft wel eens vaker meldingen als deze af - in dit geval onterecht.

Als je hier dieper op in wilt gaan, of de melding wilt toelichten, dan kan dit het beste in ons forum:
http://www.gratissoftwaresite.nl/forum/phpBB2/viewforum.php?f=17

lavosoft is uitgever van Ad-Aware

Geachte redactie ,

Ik heb alles verricht zoals beschreven om Ad-Aware op mijn pc.te krijgen,ik heb het nog 2 keer geprobeerd. Gaat niet ,eerst waarschuwingen ,gevarendriehoeken etc. Hierna de mededeling dat het progrmma /bestand geen afzender kent ,geen handtekening heeft en weet ik wat voor kraam meer. Dat ik bij de grootste site ter wereld ben zegt mij niets (het gaat niet) ,Rusland is het grootste land ter wereld maar gaat van alles mis.

Op grond van het ontbreken van afzender enz. tobde ik nog even voort en kwam weer mededeling dat ik het uitvoeren moest stopzetten,ik koos voor nee en werd toch door Windows genegeerd en draaide alles weg,foetsie ,uit en over.

Ben toen bij www.lavasoft.nl terechtgekomen en verdraaid hier verloopt alles in 20 minuten goed.

Mijn advies aan U luidt geef geen downloads aan geen ander ook al zijn ze de grootste in de wereld ,meestal zeggen ze het alleen om te imponeren, houdt Ad-Aware in eigen beheer en dan moet alles goed gaan. AVG 8 en a-squared via ue site probleemloos uitgevoerd,dus het kan wel.

Met groet,Jules 19 mei 2008 ,2335 uur

Download

Lavasoft, de uitgever van Ad-Aware inderdaad, geeft ook de download in handen van Download.com. En dat is echt de grootste downloadsite ter wereld waar ook helemaal niks mis mee is. Maar goed dat doet er niet toe, het is nu voorelkaar blijkbaar.

Main menu

blog | by Dr. Radut