KB4343898 fixt 12 lekken en opstart problemen (Windows 8.1)

Windows 8.1 krijgt sinds oktober 2016 maandelijkse cumulatieve updates die in één bundel met één KB-nummer geleverd worden. Op 14 augustus, op de maandelijkse pleisterdag van Microsoft, is KB4343898 uitgebracht.

In de maandelijkse beveiligingsupdate voor augustus worden 12 lekken gerepareerd waarvan twee kritiek zijn.

Extra bescherming tegen geheugenlekken Intel processors
Met KB4343898 worden ook extra beschermingsmaatregelen ingevoerd tegen een kernel-geheugenlek in Intel-processors. Deze zogeheten speculative execution side-channel vulnerability wordt verholpen voor Intel Core en Intel Xeon processors.

Opstartproblemen verholpen
Mocht je problemen hebben met opstarten van Windows 8.1 dan zijn die nu wellicht verholpen. Als je de september 2015 update geïnstalleerd had na een update van na november 2017 dan startte Windows 8.1 niet meer correct op. Ook worden in de augustus-update nog verbeteringen doorgevoerd in Internet Explorer.

Ten slotte gaat zoals elke maand het Windows-programma voor verwijderen van schadelijke software je computer zoals gebruikelijk controleren op de ergste actuele virussen en malware (dit is echter geen vervanging van je virusscanner, maar een aanvulling daarop).
 
Als je problemen hebt met de updates voor Windows horen we dat graag in de reacties hieronder!

Deel dit artikel: 

Reacties

Vorige maand veel problemen met Kb 43450588,die bleef na installeren veel foutcodes geven.
sinds de Augustus updates , is Kb 43450588 melding om te installeren weg.

Updates zijn tegenwoordig cumulatief, wat betekent dat voorgaande updates worden meegenomen in nieuwe updates (mocht je de oude update nog niet hebben).

wat dan inhoudt dat de vorige update die bij veel gebruikers dus problemen gaf en niet geinstalleerd werd,waarschijnlijk aangepast is.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zu_d-korea