Revo Uninstaller.

Welke software ontbreekt nog op Gratis Software Site en kunt u ons aanbevelen?
Gesloten
Gebruikersavatar
Indicium
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 jul 2007 17:24
Contacteer:

Revo Uninstaller.

Bericht door Indicium » 14 aug 2007 03:14

Hoi,
Planet Download schreef: Revo Uninstaller 1.3 (1,3 MB)

Software installeren is binnen Windows vrij eenvoudig en gebeurt meestal door het opstarten van setup.exe of install.exe. Maar het verwijderen van programma's werkt lang niet altijd naar behoren. Vaak blijven er onnodig bestanden of al dan niet lege mappen op de schijf achter, om over vervuiling van het register maar te zwijgen. En sommige software weigert zelfs om een uninstall-optie aan te bieden. Een ander nadeel is dat het standaard configuratiescherm voor het de-installeren van programma's op zijn zachtst gezegd nogal traag is.

Het is dus de hoogste tijd voor een betere oplossing. Revo Uninstaller 1.3 claimt programma's voorgoed en compleet van de harde schijf te verwijderen. En deze claim wordt waargemaakt. Bij het de-installeren van diverse software bleek Revo nog een hoop zwerfvuil te vinden. Met een enkele muisklik zijn de restanten simpel te verwijderen. Dankzij de hunter mode is de tool zelfs in staat om met behulp van een vizier programma's op de desktop zeer eenvoudig te verwijderen. Wie op zijn computer de boel graag op orde heeft, kan dus eigenlijk niet om Revo Uninstaller heen.

Maar behalve een snel en veel beter alternatief voor het Windows configuratiescherm, kan deze tool nog meer. Zo hebben de makers een startup-manager ingebouwd om eventueel het opstarten van je pc te versnellen. Ook biedt Revo Uninstaller tools om diverse sporen op je computer voorgoed te verwijderen, waarbij het zelfs mogelijk is om complete partities zonder pardon leeg te maken.

Al met al zijn we behoorlijk onder de indruk van zowel de eenvoud als de kracht van deze freeware-titel. Het prutswerk van slordige uninstallers wordt door Revo Uninstaller wel goed afgemaakt, waardoor je pc minder snel zal vervuilen door achtergebleven troep. De extra tools vormen een leuk, maar niet noodzakelijk extra'tje.

Bron: Planet Download.
Bovenstaande heb ik gelezen in de nieuwsbrief van Planet Download. Ik heb het programma nog niet uitgeprobeerd.

De website is http://www.RevoUninstaller.com.
Met vriendelijke groeten.

FileHippo Update Checker 1.x
Microsoft Internet Explorer 8.x (IE 8.x) en/of Mozilla Firefox 26.x (FF 26.x)
Microsoft Windows XP Home SP 3 (MS WinXP Home SP3)

https://virusscan.jotti.org/

Digibert
Berichten: 118
Lid geworden op: 11 feb 2007 23:33

Bericht door Digibert » 14 aug 2007 15:34

Via de update-optie in het programma is het Nederlands taalpakket te downloaden.
Vervolgens het zip-bestand uitpakken en kopieeren naar de map: VS Revo Group\ Revo Uninstaller\ lang.
Dan in het programma onder Opties de gewenste taal kiezen.

Gesloten