Reageren

Ik heb een zéér negatieve ervaring met Prey. Mijn 2 iPads en mijn iPhone zijn al een tijd geregistreerd bij Prey.
Onlangs verbleef ik in Praag en werd de iPad air 2 die ik meehad gestolen in de lounge van het hotel waar ik logeerde terwijl ik mijn toestel aan het opladen was.
Geen nood dacht ik, via de computer van de hotelreceptie even de Prey-website consulteren. En inderdaad daar verschenen na het inloggen mijn drie toestellen.
De politie erbij gehaald en eerst via mijn iPhone - niet gestolen voor alle duidelijkheid - aangetoond hoe het werkte. Daarna vanaf de hotelreceptie - terwijl de politie door de gangen van de kamers liep de knop ingedrukt. Politie kon duidelijk het lawaai waarnemen maar niet precies localiseren en wilde dus geen inval doen in één of meerdere hotelkamers.

Bij mijn thuiskomst merk ik dat 2 van de 3 toestellen niet meer in mijn account bij Prey vermeld zijn.
Mijn andere iPad, die ik thuisgelaten had, wordt daarentegen als "missing" vermeld terwijl die helemaal niet zoek is.
Prey beweert dat die twee andere toestellen nooit geregistreerd geweest zijn via mijn account bij Prey en dat terwijl ik mijn drie toestellen, samen met de hotelreceptionist én de politie kon zien terwijl ik voor het scherm zat in Praag.

Bovendien, mijn niet gestolen iPad is volgens de Prey-website sedert 22 dagen vermeld als "verdwenen". Als dat zo is en als dat toestel verbonden is met het internet zou ik een melding of een rapport moeten krijgen want ik gebruik dat "verdwenen" toestel constant én het is de hele tijd verbonden met het internet !

Dus m.a.w. Prey doet absoluut niet wat het belooft te zullen doen.

Een Volkswagen-historie ?

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_