Reageren

Hoi,

Je gaat naar http://preyproject.com/ en logt in met je e mailadres en wachtwoord: et voila! Daarna wijst het zich allemaal vanzelf.

Je kunt van alles aan of uit zetten met schuifknopjes. Zeer overzichtelijk en makkelijk. Bij elke knop staat een klein vraagtekendje. Als je daar met de muiscursor op gaat staan krijg je duidelijke Nederlandse uitleg wat er gebeurd.

In het hoofdmenu staat -direct onder het plaatje van een laptop- een schuif toggle knop. Wanneer je je laptop als gestolen wilt melden dan schuif je dit knopje naar rechts en alle instellingen die je hebt gemaakt treden in werking. Bijvoorbeeld dat de cam aan gaat, alle browser gegevens van diverse browsers worden gewist, alarm geluid, melding op het scherm etc etc.

Als je dus eens wilt uitproberen of het allemaal goed werkt, dan is het handig om zo weinig mogelijk zaken in te schakelen. In elk geval niet die wachtwoorden etc wissen. Ben je blij met het resultaat en de rapporten zijn goed, dan niet vergeten alles weer goed in te stellen voor het echie.

Succes!

grt van Raymonidas

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitsl_nd