Reageren

Ik heb altijd gebruik gemaakt van Freemake,, nu heb ik een nieuwe pc en de AVG virus scanner blokkeerd alles van Freemake,, en geeft het volgende aan :

""Generic virus is een mogelijke bedreiging. Schadelijke bedreigingen kunnen worden gebruikt om de normale werking van een computer te verstoren, persoonlijke gegevens te verzamelen of hackers extern toegang te verlenen tot het apparaat zonder toestemming van de gebruiker. ""

nu achteraf vermoed ik dus ook de reden waarom ik mijn oude Laptop niet meer kon gebruiken,, en er dus is gehackt via deze,, want op een dag was ik ineens stuurloos en kon niets meer,, terwijl me laptop nog geen anderhalf jaar oud was,, omdat ik dus het programma veel en vaak gebruikte vermoed ik het dus dit nu het probleem wel eens kan zijn,,hierover zal ik spoedig meer over laten weten wanneer dit werkelijk zo is,, want ik heb de laptop door een goede vriend laten nakijken en die zei me dat hij niet meer goed was. Ook moest hij allerlei wachtwoorden weten om in de bios te komen,, en zelfs dit niet in bios kon aanpassen of veranderen,, dus laat ik hem bij een expert nakijken als er dus een probleem is die hierdoor kan zijn ontstaan!!

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemark_n