Reageren

Outpost Security Suite Free

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (122 stemmen)
Beschrijving: 

Outpost Security Suite Free is een compleet beveiligingspakket met firewall, anti-virus en anti-spam. Voorheen had Outpost alleen een firewall, maar de bescherming is nu uitgebreid met anti-malware en ook de gratis versie biedt zeer veel mogelijkheden. Een interessante nieuwe  gratis internet security suite.

De firewall van Outpost stond altijd al goed bekend en scoort nog altijd uitstekend op de tests. De nieuwe toegevoegde anti-virus module is nog niet heel uitgebreid onder de loep genomen, maar haalde al wel het VB100 certificaat. Nieuwe tests zullen moeten uitwijzen hoe de virusscanner in Outpost Security Suite het doet in vergelijking met de gratis concurrentie.

Behalve firewall en anti-virus beschikt Outpost Security Suite Free ook over extra bescherming tegen malware door anti-leak. En Outpost heeft zelfs een anti-spam component voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en The Bat. En dat is uniek bij de gratis beveiligingspakketten. Ook is er bescherming door middel van cloud-based services, zoals de meeste virusscanners tegenwoordig bieden.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Outpost Security Suite Free heeft een prettige, overzichtelijke interface en lijkt met een solide firewall als basis een veelbelovend alles-in-een beveiligingspakket. Wel moet eerst gekeken worden of de anti-virus module kan concurreren met andere gratis pakketten.

Let op dat u gratis moet registreren voor het gebruik van de Free versie. Zorg dat u hierbij niet per ongeluk voor upgraden naar de betaalde versie kiest.

Categorie: 
Internet Security (firewall en anti-virus)
Versienummer: 
7.1.1
Laatst gewijzigd: 
16 juni 2011
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Let op!

Bij de installatie moet u kiezen voor de Free versie. U hoeft niet up te graden naar de betaalde versie, maar u moet wel - gratis - registreren met een geldig e-mail adres als u de Free versie wilt blijven gebruiken.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_itsland