Reageren

SlimComputer

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.6 (120 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Op nieuwe pc's van grote fabrikanten als Dell, HP, Acer, Asus enzovoort zit vaak allerlei software die u niet nodig heeft. Gesponsorde software, trials voor betaalde programma's, hinderlijke werkbalken in uw internet browser en meer. Deze rommel maakt uw nieuwe computer alleen maar trager en neemt ruimte in.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SlimComputer ruimt de boel op. En het handige is dat het programma met behulp van The Cloud (internet) de waarderingen van medegebruikers weergeeft over gevonden software, werkbalken en meer op uw pc. Zo kunt u dus zien of een programma onnodig is of toch nuttig. Enige kennis is wel nodig bij de keuze van de te verwijderen software en werkbalken. Meer voor gevorderden!

Er is ook een portable versie van SlimComputer te krijgen voor op USB stick. SlimComputer is van de makers van SlimCleaner.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorw_gen