Reageren

MS Money Sunset werkt perfect onder Windows 10, maar er zit wel een addertje onder het gras. Tijdens het installeren van Windows 10 moet men er op letten dat Edge niet wordt geconfigureerd als standaardbrowser. De standaardbrowser moet IE11 zijn. MS Money is namelijk te gebruiken als IE vervanger mits IE dus ook als browser op de pc werkt. Ik liep ook tegen dit probleem aan, Money vraagt namelijk naar een browser IE6 als er geen standaard IE browser in Windows 10 is geconfigureerd. In de oudere versies was dat geen probleem omdat in Windows een IE altijd werd geïnstalleerd. In Windows 10 heeft Microsoft echter de voorkeur voor Edge hoewel IE11 wel wordt geïnstalleerd maar niet in de app lijst voorkomt.
Werkwijze: Stel in de oude Windows versie IE in als standaard browser. Tijdens de upgrade: schakel het vinkje bij Edge uit en daarmee kies je automatisch voor het behouden van de oude standaardbrowser, een IE versie dus.
Vervolgens MS Money installeren en het werkt. Vermoedelijk werkt het ook als MSMoney al in de oude versie is geïnstalleerd, mits je Edge maar afvinkt.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ederland