Reageren

Ja, maar goed; als je het zo leest zullen alle VPN opties op dezelfde manier werken en vraag ik mij überhaupt af of het dan zo zinvol is in gebruik? Veel is natuurlijk te achterhalen. Vast! Maar dan zal, in die voege lezend, de ene VPN niet beter zijn als de ander en zit er achter het hele VPN verhaal een mogelijk risico op toch achterhalen van de indentiteit van iemand.

Kijk; ik zal er geen gebruik van maken, want surf heel gericht op internet en altijd naar dezelfde sites. Maar als je naar specifieke en / of duistere sites op zoek bent, ja; dan kan het zijn dat je identiteit, links of rechtsom, uiteindelijk toch (deels?) te achterhalen is.

Verder kan ik hier niet op ingaan omdat mij heel simpel, zeg ik eerlijk, de technische kennis ontbreekt om je verhaal (c.q. het verhaal van Computer totaal) te staven op juistheid. (Of niet?) Maar het is mij wel duidelijk, onderwijl en concluderend op basis van logica, dat het verhaal VPN feitelijk ´n stuk minder veelbelovend is dan ons wordt voorgehouden? Je kunt niet helemaal verstoppen. Het heeft voordelen, maar blijkbaar ook nadelen. Ik houd maar het midden en blijf buiten VPN. Profiteer ik ook van max. speed!

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserlan_