Reageren

Stack

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (14 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Stack is een online opslagdienst van het Nederlandse bedrijf TransIP. Stack is bijzonder omdat de dienst maar liefst 1000 GB (of 1 TB dus) aan gratis cloudopslag biedt. Te weinig opslagruimte zal dus geen probleem meer zijn. Je kunt afbeeldingen, documenten, muziek, films en andere bestanden opslaan in Stack. Aan afzonderlijke bestanden is geen limiet gesteld wat betreft grootte.

Je opslag bij Stack is te benaderen via het web of via de software voor Windows, macOS, Linux, Android of iOS. Handig is dat je Stack ook als netwerk schijf kunt toevoegen aan Windows Verkenner en Finder (Mac), zodat je direct vanaf je pc bestanden in Stack kunt opslaan en benaderen.

Stack versleutelt de bestanden en belooft dat ze niet bekeken en geanalyseerd worden. Bestanden worden verder opgeslagen op servers in Nederland. Stack is gratis,TransIP hoopt zijn geld te verdienen doordat mensen andere diensten van het bedrijf kopen (onder andere webhosting) of upgraden naar een betaalde Stack-account met meer opslag.

Er worden geen gratis uitnodigingen voor Stack meer weggegeven!

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserl_nd