Reageren

@ Harry VE,

Ah, nu begrijp ik wat je bedoelt -
een adware supported installer, die standaard een "Express" installatie biedt waarbij extraatjes worden geïnstalleerd (adware), en waarbij je om dat te vermijden de "Custom Installation" moet kiezen, om die adware te kunnen afwijzen.
Je ziet dat ook hier weergegeven:
http://player.gomlab...
--> http://player.gomlab...
Ook de redactie wijst daarop, onder "Installatie instructies".

Doordat jij sprak van twee "versies", begreep ik in eerste instantie niet wat je bedoelde. Het betreft immers niet twee versies van GOM Player of twee versies van het installatieprogramma, maar twee manieren van hoe je de installatie kunt uitvoeren - met extraatjes of zonder.

Wat betreft de skins -
Zoals ik in mijn vorige reactie al aangaf, ikzelf vind de GOM Player standaard skin best mooi en tevens best duidelijk. Ik begrijp niet goed wat je bedoelt met rommelige bediening. Maar de duidelijkheid of onduidelijkheid zal misschien ook te maken hebben met wat iemand gewend is en met wat je prettig vindt.
Ikzelf gebruik tegenwoordig primair voor vrijwel alle video en audio VLC media player, en secundair, voor moeilijke DVD's, gebruik ik GOM Player met toegevoegde AC3Filter. VLC media player ben ik echter nog steeds wat minder gewend dan GOM Player die ik lange tijd als primaire speler heb gebruikt. Sommige VLC media speler opties kunnen daardoor nog onwennig voor me zijn, en misschien zelfs 'rommelig' aanvoelen. Voor spelers waarmee ik nog geen ervaring heb, zoals bijvoorbeeld PotPlayer, zal vast hetzelfde gelden.

Overigens, ook voor VLC media player zijn wel degelijk andere skins beschikbaar:
https://www.videolan...
Ik vond de Darkvoodoo VLC media player skin wel mooi:
http://images1.video...
Maar met de Darkvoodoo skin ontbreken opties die wel in de standaard VLC media player skin aanwezig zijn. Daardoor vind ik Darkvoodoo geen bruikbare optie, jammer genoeg.
Maar goed, genoeg over VLC media player ;-)

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dene_arken