Reageren

Het vreemde is dat als je in een winkel komt, dan wordt er toch ook niet bij de ingang binnen gevraagd naar wie je bent en om maar wat te noemen bijvoorbeeld V&D of welke winkel dan ook. Als jij of ik iemand volgt en blijft volgen dan belt de persoon de politie en jij of ik wordt ingerekend want je bent dan een vreemd en onbetrouwbaar iemand. Maar de wet en de webshops mogen alles en zelf zijn het de grootste boeven.
Ik ga maar eens voor de ramen staan in de avond bij een gezin die de gordijnen open heeft en kijken wat er zo allemaal gebeurt in de huiskamer en waar ze naar kijken op de TV.
Zet anders een dijk van een VPN in je pc en heb ik ook en het werkt ECHT super. Er komt echt niets tussen wat ik heel goed kan merken. Als heel NL nou zich beveiligd met een VPN dan vissen ze achter het net:-))))
Het beste is om ALTIJD je VPN te laten werken en nooit uitschakelen anders ben je te volgen waar je allemaal naar toe gaat en wat je koopt en zo erg is het nou:-((((.
Als je wat nodig hebt en VOORDAT je een webshop binnen gaat WIS JE HELE ZOEKGESCHIEDENIS want ze beloven je meer mogelijkheden als je cookies toelaat maar er komt echt niets bijzonders hoor als beloning en dus allemaal larie-koekies /larie-cookies. Koop iedereen een VPN een echte aanrader.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwe_en