Reageren

Spotflux Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.7 (19 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Spotflux Free is een programma dat uw internetverbinding versleutelt. Spotflux maakt een VPN-verbinding met zijn eigen proxy servers. Dit zorgt er voor dat u via de beveiligde cloud van Spotflux kunt internetten op open wifi-netwerken (hotspots) op vakantie of in openbare gelegenheden. Met Spotflux kan ook uw eigen IP-adres niet achterhaald worden.

Spotflux Free zorgt voor extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

Ook krijgt u een ander IP-adres zodat u anoniem kunt internetten via de servers van Spotflux (dat natuurlijk wel uw locatie en IP-adres kent). Verder worden veel schadelijke sites geblokkeerd door de proxy van Spotflux wat het internetten wat veiliger maakt.


Spoflux doet zijn werk

Na installatie van Spotflux werkt het programma meteen. U kunt zelf kiezen voor Enable of Disable om Spotflux aan en uit te zetten.

Spotflux Free heeft als nadeel dat er advertenties onderin uw browser getoond worden (en dat het internetten vaak wat trager verloopt). Als u geen reclame wilt kunt u upgraden naar de betaalde versie.

Voor uw eigen wifi-verbinding thuis is Spotflux niet nodig, tenzij u anoniem - zonder uw IP-adres prijs te geven - wilt surfen.

DL

Inst

Website producent: 

Spotflux bestaat niet meer.

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal