Reageren

Ik heb gisteren mijn computer eindelijk eens gereinigd met PrivaZer 2.12 portable, en ik was verwonderd dat hij toch nog meer dan 500 Mb kon verwijderen op mijn HD.
Moet wel zeggen dat hij werkelijk zowat alles wist wat maar enigszins te wissen valt, want zelf mijn logboek van Acronis True Image heeft hij gewist, nu... dat is spijtig maar geen probleem, echt van nut was het toch niet zo direct.

Voor de rest heb ik alles zo eens bekeken wat hij schoongemaakt had, en ik was wel blij dat hij van alles had verwijderd waarvan ik nooit juist wist of het wel verwijderd mocht worden, dus het bleef heel die tijd daar maar staan en mijn HD te vervuilen.

Heb niet meer zo'n lege HD tegenwoordig dus elke vrije Mb is meegenomen, en zeker die +500 Mb.
Heb wel de indruk dat mijn PC nu iets sneller opstart.

Voor de rest moet ik nog zien of alles verder in orde is na deze toch wel grote kuis, maar ik had op voorhad al voorzorgen genomen door eerst een image van heel de boel te maken en dan ook nog eens een herstelpunt te maken voordat ik aan die schoonmaak begon.
Maar mijn eerste indrukken zijn tot hiertoe zeer positief.

De Nederlandse vertaling is een groot pluspunt, maar er mag zeker nog wat aan gewerkt worden, de zinsbouw en woordgebruik laten hier en daar wel wat te wensen over, duidelijk te zien dat er Google Translate voor gebruikt is.
Oké, mij Engels zal ook wel niet top zijn, in ieder geval een 10 voor de moeite, zeker voor een gratis programma. :-)

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engelan_