Reageren

Nope...
De snelheid waarmee de vrije sectoren op de harde schijf worden schoongemaakt is niks veranderd. Nog altijd "even traag als poppenstront", zou mijn Opa zeggen. In 2.09 haalde mijn PC nog wel 29 Mb/s als opruimsnelheid. In versie 2.10 is dat (bij max.prioriteit) 20 Mb/s geworden.
Dus ik zou ook zeker de optie voor de Portable versie ontraden, want dan begint Privazer elke schoonmaakbeurt als een eerste schoonmaakbeurt. Nou, dan kan je nog wel een filmpje pakken in de tijd dat 'ie bezig is.
Voor mij heeft Privazer opnieuw bewezen een draak van een programma te zijn. Ik vind Lewes, Delaware een prachtstadje, je moet absoluut naar het Zwaanendael Museum, maar ik wou dat ze hun Nederlandse teksten daar lieten corrigeren, in plaats van door Google Translator.
Ook opruimtechnisch valt er nog wel op te merken. Privazer zit slechts 1 stap verwijderd van het aloude "Format C:/". Dus als ze nou weten, door "beginner" in te vullen, dat je niet zo gauw weet te herstellen wat Privazer in z'n opruimwoede aan kan richten, waarom geef je dan de opties om zo veel te wissen dat een beginner mogelijkerwijs niet meer kan herstellen wat is aangericht?
Hou die opties dan voor mensen die zeggen "gevorderden" te zijn. Met die heb ik geen medelijden als ze al hun browserwachtwoorden of formuliergeschiedenis of tegeltjes weggooien. Ik weet dat de redactie, gelukkig, een waarschuwing afgeeft, maar het is zeer de vraag of die waarschuwing voldoende is. Het is toch een beetje met bleekwater de vlek in het Perzisch tapijt weghalen.
En dan de snelheid, of beter: de traagheid, waarmee dat grondig reinigen gebeurt.....
Nee, zoals je al kunt raden, Privazer is niet voor mij. En dat is niet omdat, zoals mij eerder is toegevoegd, omdat er de grootste fout van het programma aan het toetsenbord zit. Maar ik zie de waarde niet van een opruimprogramma dat werkt alsof je een te reinigen applicatie hebt ge-deïnstalleerd en daarna opnieuw hebt geïnstalleerd. Dat kan ik ook zonder Privazer wel.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engelan_