Reageren

Veel, héél veel valse positieven; leuk als je een groot software pakket installeert en dus elk aangeschoten bestand handmatig één voor één moet uitsluiten/terugzetten wanneer er bijna duizend bestanden in een installatie zitten...
Geen mogelijkheid om gewoon de hele betreffende folder uit te sluiten, of het installatie-bestand... nee hoor, óf handmatig door de hele meuk (en er zijn programma's die over de nek gaan zodra BitDefender een bestandje in quarantaine gooit en daar zelfs na handmatig terug zetten niet meer bovenop komen), óf BitDefender helemaal uitzetten.
En als zelfs een readme.txt van mijn eigen hand al als verdacht bestand in quarantaine wordt gegooid, dan zit er dus iets in dat BitDefender niet goed.

Maar ironisch genoeg is dat niet waarom ik het er nu af gooi; de reden hiervoor is dat BitDefender zojuist (nou, een half uurtje geleden) besloot niet meer te werken; "Services not responding", en ik als buurt-techneut die inmiddels al zowat alles met PC's ben tegengekomen, krijg het ook niet meer aan de praat.
Zou her-installatie kunnen proberen maar ik kom verschillende bronnen op internet tegen waar al gemeld wordt dat zelfs dat geen gegarandeerd succes zal zijn, dus ik ga gewoon weer op zoek naar 'n ander anti-virus pakket.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_nemarken