Reageren

Software is geschreven door een techneut en dat merk je, vorm is ondergeschikt aan functie. Heerlijk, software die doet wat hij moet doen, niks meer en niks minder. Ik gebruik het met grote regelmaat (vooral WiFi wachtwoorden uitlezen, typisch dat zoveel mensen hun eigen wachtwoord vergeten) maar absoluut niet geschikt voor iemand die niet weet wat deze software doet. Weet je b.v niet wat een IP adres is of je register, weet je niet waar sys32 te vinden is, blijf dan in hemelsnaam ver van deze software want je kunt er leuke dingen mee doen maar ook makkelijk een pc software-matig mee slopen.

Heerlijke software, doet wat je verwacht, niks meer en niks minder. En als je geen techneut bent (of geen technische achtergrond hebt) zo ik je echt afraden dit te gebruiken.
Om een variant op een bekende kreet te gebruiken, deze software sloopt meer dan je lief is (als je niet weet wat je doet).

Oh, voordat iemand gaat vragen hoe je WiFi wachtwoorden kunt uitlezen, dat kan alleen maar op een computer/laptop waar het wachtwoord ooit eens is ingevoerd en vervolgens is men dat wachtwoord kwijt geraakt. Als je WiFi van een wildvreemde wilt hacken moet je andere tools gebruiken.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
z_itserland