Microsoft Edge

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.5 (102 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Vanaf Windows 10 is Edge Microsofts nieuwe standaardbrowser. Edge is sneller, slanker en voldoet beter aan de webstandaarden dan voorganger Internet Explorer. Sinds 2020 is Edge op Chromium gebaseerd.

Edge is veel slanker dan Internet Explorer en voldoet ook beter aan webstandaarden. Edge is beschikbaar voor Windows 10 en sinds 2020 ook voor Windows 8.1 (en zelfs 7). Er zijn tevens mobiele apps voor Android en iOS.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Waarom zo veel kritiek op Edge inzake privacy, terwijl Chrome dit ook doet!! Voor mij de beste browser. Cijfer hier deze lage waardering!! Je hoeft toch niet van Windows 10 te verwijderen als je deze niet gebruikt. Ook op Linux werkt deze ook perfect. Voor mij is Sparky Linux de beste. Aanrader voor beginners!!

Ja, ik zie veel testen etc.. wie is de snelste, Firefox is better, Brave is Better etc... Ik heb ze allemaal geprobeerd, Heel lang met Firefox die maar slechter word met zijn tijd (wel met enkel addons), Brave is niet zo adblock dat je denkt, zelf met het hoogste blokkering instellingen, Vivaldi is goed maar werk niet met sommige website, Opera is niet so snel, Chrome ga ik niet van spreken! Ik ben met Edge enkele dagen bezig (met zelfde addons als Firefox) en wie de snelste is, is wel EDGE, wie perfect werkt is EDGE!Een zeer goede browser!Wat betreft Privacy, STOP MET U FACEBOOK, INSTAGRAM ETC... als je echt Privacy wilt!

Wij en onze partners verwerken gegevens voor de volgende doeleinden:
Precieze geolocatie gegevens gebruiken. De apparaat kenmerken actief scannen voor identificatie. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Gepersonaliseerde advertenties en content, advertentie- en contentmeting, inzichten in het publiek en productontwikkeling. Akkoord.
Dacht het niet, zak in de str...

F de Munnik

25 Jan 2021 - 07:56

Weet iemand hoe je Microsoft Edge kan verwijderen. Mij is het niet gelukt. Wat heb je aan zo'n browser als je die niet gebruikt!

Lees: https://computertaal...

Weet iemand hoe je Microsoft Edge kan verwijderen. Mij is het niet gelukt. Wat heb je aan zo'n browser als je die niet gebruikt!

zeer goede browser, Heb hem al sinds het begin.

Microsoft Edge is een geweldige browser. Ik heb in xubuntu 20.04.1 draaien super snel goed af te stellen. Zelfs pdf is te bewerken. Jammer dat weinig aandacht aanbesteedt wordt op u prachtige site.

Groetjes Sjaak

Microsoft Edge is een geweldige browser. Snel en alles gesynchroniseerd via Microsoft Account. Aanrader!!

Je moer er sinds kort mee akkoord gaan dat Jan Rap en z'n maat kunnen meekijken met wat je doet op het internet en profielen over je mogen opbouwen.
Edge Chromium prijst zichzelf daarmee uit de markt.
Ik heb direct Firefox tot standaard browser gemaakt.

Edge voor Linux is hier https://www.microsof...
te downloaden.
Gisteren geïnstalleerd (in Zorin Core 15.3). Werkt perfect!

Pagina's