Thunderbird

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1474 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Thunderbird is een veilig, gebruikersvriendelijk en compleet mail- en agendaprogramma. Het zusje van Firefox is uitgerust met een zelflerend spamfilter en Nederlandstalige spellingcontrole. Thunderbird heeft alles wat u van een modern mailprogramma mag verwachten en vormt een goed alternatief voor Windows Mail en Apple Mail.

Thunderbird voert geen scripts uit (en is daardoor minder vatbaar voor virussen), heeft ingebouwde anti-phishing detectie en om spam te voorkomen wordt het downloaden van afbeeldingen op afstand van internet geblokkeerd (met de optie om plaatjes van veilige bronnen met één klik wel te bekijken). Virussen, spam en phishing-mail hebben zo minder kans.

Door de automatische update-functie haalt u gelijk de nieuwste versies van Thunderbird binnen zonder het hele programma opnieuw te hoeven downloaden.

Thunderbird importeert mail en adresboeken uit onder andere Windows Mail, Outlook en Apple Mail. Dit kunt u doen via de optie Extra | Importeren. Zo kunt u makkelijk overstappen naar Thunderbird met behoud van uw waardevolle mail en adresboeken.

U kunt u uw mail labelen, makkelijk door de berichtgeschiedenis navigeren (net als in een browser), u kunt de mappenweergave eenvoudig aanpassen in bijvoorbeeld 'favorieten', 'recent geopend' of 'met ongelezen mail'.

Verder heeft Thunderbird tabbladden, een snelmenu, archief-mogelijkheden en een zoekfunctie.

Thunderbird is ook geschikt om nieuwsgroepen mee te bezoeken en te chatten via onder andere Google Talk, IRC en XMPP. Verder biedt het programma de mogelijkheid om bijlagen van mailtjes te verwijderen zonder het hele mailtje weg te gooien. Ook kunt u hele grote bijlagen versturen via FileLink.


Thunderbird 60 met nieuw thema

Ook zijn er verschillende extensies en thema's beschikbaar om Thunderbird mee uit te breiden. De perfecte aanvulling op Thunderbird is de Lightning agenda-extensie. Lightning is de agenda die tegenwoordig standaard ingebouwd zit in Thunderbird. Lees hier hoe je - op drie manieren - add-ons (extensies en thema's) kunt installeren vanuit Thunderbird

Tip: Lees hier hoe je je Google en iCloud agenda kunt gebruiken in Thunderbird

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Beste Anoniem,

De versie 91.0.1 werkt perfect deze versie is inmiddels geüpdatet naar 91.0.2
Deze versie gewoon over de huidige versie heen installeren, wel herstarten.
Er is geen rede dat deze versie niet zou werken, misschien iets misgegaan met downloaden of installeren.
Probeer het gewoon opnieuw.

nieuwe versie 91.0.2

Hallo Anoniem ,

Zet de laptop terug naar een systeem herstelpunt , toen Thunderbird wel nog goed werkte met de versie
78.13.0

Waardeloos die 91 versie. Mijn Thunderbird loopt constant vast en is zo niet meer werkbaar. Ik heb hem handmatig geupdate. Had ik inderdaad beter niet kunnen doen, zoals aangegeven, maar had even moeten wachten. Hoe kom ik terug op Thunderbird 78?

Versie 91.0 is uit, wordt zoverre ik weet niet automatisch geupdate maar is te downloaden via:
https://www.thunderb...

Versie 78.13.0.

Versie 78.12.0 is verschenen

@Kiske
Er is een extensie voor Thunderbird om mail later te verzenden:
https://addons.thund...

Hiermee kun je hetzelfde effect bereiken. Op een andere manier lukt dit niet in Thunderbird.

Vraag: Hoe kan ik in dit programma een verkeerd verzonden mail intrekken? Dank voor het antwoord.

Versie 78.11.0 is verschenen

Pagina's