O&O ShutUp10++

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Windows 10 wordt over het algemeen goed ontvangen, maar op de privacy-instellingen van Microsofts nieuwe besturingssysteem is veel kritiek. O&O software heeft een tool uitgebracht waarmee je in een keer de privacy van Windows 10 kunt verbeteren en veel 'phone home' instellingen kunt uitschakelen. ShutUp10++, zoals de applicatie heet, legt deze privacy schendende 'naar huis bel'-functies in Windows 10 en 11 het zwijgen op. Ook andere tweaks kun je aanbrengen. Voor gevorderden!

Behalve privacy-instellingen kun je nog zeer veel andere instellingen wijzigen, zoals beveiliging, Windows Update, locatie services en delen gebruikersgegevens. Het beste kun je alleen de aanbevolen instellingen overnemen onder menu Actions | Apply all recommended settings! Maak altijd eerst een systeem herstelpunt (kan ook onder menu Actions)! Mocht je alles ongedaan willen maken, kies dan voor Actions | Undo all changes.


Gebruik alleen Actions | Apply all recommended settings

O&O ShutUp10++ is alleen geschikt voor gevorderden! Let goed op wat je in- en uitschakelt en wat voor impact dit op je pc heeft, want hier kunnen Windows-functies bij zijn die je broodnodig hebt (Windows Update!) of die het functioneren van sommige apps in de weg zitten! Lees alles goed door en als je niet weet wat bepaalde items inhouden en wat er gaat gebeuren als je ze uitschakelt dan kun je dit programma misschien beter niet gebruiken.

Inst

Reacties

Vreemd, na dit geinstalleerd en uitgevoerd te hebben, is er geen internetradio meer?

Shutup 10 is aardig progje voor de gemiddelde standaard gebruiker.. niet te moeilijk en doet wel wat zooi uitschakelen.

Als je wat meer wilt is debotnet heel krachtige tool...
En winaero tweaker kan veel looks maar ook andere dingen ver- beteren!

Ik gebruik deze tool al heel lang. Gebruik 'all recommended settings' maar laat de automatische updates wel aanstaan. Nooit problemen gekend. Prima tool! Na een update wel even de instellingen weer checken. Soms worden deze na een Windows-update weer standaard aangezet.

Heb dit programma 1x gebruikt en alleen de aanbevolen instellingen gebruikt. De eerste keer daarna problemen om een Windows update geïnstalleerd te krijgen. Er snel weer afscheid van genomen en daarna geen update problemen meer...

Deze versie 404 bewaart de gekozen instellingen niet. Er is nu een nieuwe versie 405 die dit korrigeert.

Prima tool! Wel af en toe checken of instellingen nog zo staan zoals je wilt. Je kan je favorite instellingen opslaan en eenvoudig weer laden!

Lees in de aankondiging dat je het zoekvak kunt uitschakelen. Maar ik lees bij de problemen met updates ook dat 'het uitschakelen van de webintegratie van dit zoekvak' de mogelijke oorzaak is van de vastlopers na de laatste 2 grote cummulatieve updates van windows 10. Ik denk dan; 'het gebruik van dit soort programma's als O&O ShutUp is dus kennelijk niet zonder risico's. Ik gebruik ze zelf niet en heb tot nu toe erg weinig problemen met de updates op mijn pc's. Waarschijnlijk maakt MS wel misbruik van de vele mogelijkheden om mijn pc's info naar hen te laten versturen. Weinig privacy kennelijk, maar geen haperende systemen....

Rien, gratis licentie AOMEI Backupper Pro tot 15 augustus 2020 voor noppes.

https://www.deskmodd...
Download inklusive Key: https://www.deskmodd... (105 MB)
Mit dem hinterlegten Schlüssel ist eine Aktivierung bis zum 15.August 2020 möglich

Ik gebruik O&O ShutUp al enkele jaren en tot nu geen problemen ondervonden.
Ik gebruik dit programma wel in Apply all recommended settings en nadat ik een systeem backup hebt gemaakt met het programma AOMEI Backupper Standard.

Dat zou toch in het Nederland moeten zijn. Je weet eigenlijk niet wat men aan het doen is.

Pagina's