Linux Mint

Reacties

https://linuxmint.co...

uitleg op https://sites.google...

Rufus 2.2 nodig om iso op usb te zetten.

Wat ik lees over Linux Mint 19 TARA op de officiële pagina :
By default, Mono is installed. This package is a security risk, because it's an implementation of Microsoft's .NET. That's cross-platform, which means it works in many operating systems (including Windows). That Mono infrastructure could potentially be abused by specially crafted cross-platform malware and viruses. (Easy Linux tips project)

Ze raden aan Mono te verwijderen.

Mooi zit er Windows in Linux...

waar staat de installatie van linux nu van deze gratissoftware site ?

WAAR KAN IK EEN LINUX OPEEN DVD KUNNEN KOPEN GAAN WILLEN?-VOOR DE WINDOWS 8 VERVANGEN
KUNNEN GAAN?

Deze site geeft alle info:
https://sites.google...

Op DVD branden:
https://sites.google...

Opstartbare USB-stick:
https://sites.google...

Site met screenshots:
https://forum.zorin....

Ik heb deze gedownload maar hoe installeer ik dit.?

De ISO's van Linux Mint 19.0 zijn gisteren allemaal vervangen : https://www.linuxmin....

Mensen die problemen ondervonden en/of ondervinden met de EERSTE .ISO wordt aangeraden bovenstaande link de volgen. Er zijn helaas nogal wat problemen met 19.0 aan de gang. Blijf bij voorkeur nog (even) bij 18.x. Zie ook: https://blog.linuxmi... ........... Het is eigenlijk nog een behoorlijke 'puinhoop' bij 19.0 wat voor een groot deel te maken heeft met de NOG niet goede samenwerking met Ubuntu 18.0.4 Komt allemaal goed, maar heb bij voorkeur als het kan nog even geduld met 19.0. Sla bij voorkeur kernel 4.15.0-24 over omdat deze heel veel NVDIA geluidskaarten niet ondersteund etc. Linux Mint is prima, maar ik zou zeggen: bij voorkeur de .0 versies lekker overslaan en bij .1 beginnen.

goede dag allemaal had een vraagje een antivirus voor linux is dat een goed idee of niet ik lees op de 1ne pagina van wel en op de ander van niet en als je wel een antivirus moet gebruiken welke moet ik dan gebruiken

alvast bedankt voor het antwoord

Pagina's