Foxit Reader

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Foxit PDF Reader is een programma om PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Google Chrome en Firefox.

Foxit PDF Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kun je pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit PDF Reader heeft plugins voor onder andere Firefox en Google Chrome, zodat je vanuit je browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit PDF Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit PDF Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android en iOS.

Inst

Reacties

OP de frontpagina niet gezien net nog nagekeken

jawel hasja, zie https://www.gratisso... 29 september

Nog steeds niet verwerkt op gratis softwaresite??!!

er is een nieuwe uitgave 9.3.0

Bij lekken in software gaat het er om of ze al bekend/openbaar zijn. Anders is er geen gevaar. En nu zijn ze dichtgeplakt.

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken ??
bijna zestig lekken !!
Was dat niet gevaarlijk dan de afgelopen tijd?

Dit is een van de weinige PDF-readers die ook perfect ingebedde video's en audio afspeelt in een apart, vrij verplaatsbaar, venster: Beter dan Adobe Reader !

Dit programma gebruik ik al een hele tijd, de vorige versie dan en ik ben er blij mee.
De Nederlandse vertaling gewoon even downloaden en klaar is het.
Ik vind dit een echte aanrader.

Foxit reader was ooit leuk alternatief voor die belachelijk grootte/zware adobe reader...
Maar sinds paar jaar gaat foxit aardig adobe achterna.... tientallen opties die je voor gewoon simpel pdf lezen helemaal niet nodig hebt...
Ben al jaaren over naar Sumatra.. simpel, snel en goed! + leest ook bv epubs!

Er is een nieuwe uitgave https://www.foxitsof...