PrivaZer

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (1331 stemmen)
Actueel: 

13 juli 2018
PrivaZer 3.0.50 is uitgebracht. In deze uitgave van de pc cleaner wordt Avast beter opgeschoond. Ook kun je nu in de geavanceerde opties instellen om altijd een herstelpunt te maken voor een schoonmaakbeurt.

Beschrijving: 

PrivaZer is een uitgebreide schoonmaak-tool die enkele interessante eigenschappen heeft die veel concurrenten, zoals CCleaner, niet hebben. PrivaZer ruimt natuurlijk alle rommel, tijdelijke bestanden, gebruikerssporen en internetsporen op je pc op. Maar daarnaast kun je ook heel gedetailleerd bekijken wat nou precies de sporen zijn die je verwijdert.

Zo kun je na een scan met PrivaZer bijvoorbeeld Internetactiviteit selecteren en bij de resultaten op Sporen klikken, waarna je alle bezochte pagina's kunt bekijken. Dus behalve pc schoonmaker is PrivaZer ook een soort forensisch werktuig waarmee je kunt bekijken wat er allemaal gebeurd is op een computer.

Je kunt met diverse soorten scans sporen van tientallen programma's (waaronder alle bekende browsers) opruimen. Je kunt ook bepaalde scans uitvinken als je ze te lang vindt duren. En als je een scan selecteert kun je onder opties ook nog heel veel instellen. Bij het opstarten heeft PrivaZer een handige wizard waar je kunt selecteren wat je wilt opschonen. Verder is er in het hoofdvenster een snelle 1-klik scan (Schoon op knop) om even al je internetsporen op te ruimen.

PrivaZer ruimt na een scan alle rommel op. Als je van de Diepgaande scan (klik OK) gebruik maakt, duurt een eerste schoonmaakbeurt soms meer dan een uur. Dit is een veilige schoonmaakmethode waarbij ook de sporen in de vrije ruimte op je harde schijf worden overschreven. Na een eerste opruimbeurt gaat opschonen de volgende keren een stuk sneller. Je kunt echter ook kiezen voor een Scan op specifieke sporen waarbij je zelf enkele onderdelen kiest.

Bij het opschonen na het scannen kun je vervolgens kiezen uit Normaal, Snel of Turbo. Meestal zal Snel of Turbo aan te raden zijn, want bij Normaal wordt ook nog eens de vrije ruimte op je pc veilig overschreven - en dat kan lang duren!

PrivaZer is een zeer interessante aanwinst op de drukke markt voor pc schoonmakers. De schoonmaker heeft heel veel mogelijkheden voor gevorderde gebruikers en ruimt uitstekend op. Ons bevalt PrivaZer - dat inmiddels ook in het Nederlands vertaald is - heel goed. PrivaZer is een uitstekend alternatief voor CCleaner en de moeite waard om eens uit te proberen!

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
3.0.50
Laatst gewijzigd: 
13 juli 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon

Je kunt ook een donatie geven aan PrivaZer ('Verkrijg de Donoren versie' knop), je krijgt dan iets meer functionaliteit. Maar voor deze extra functionaliteit hoef je het niet te doen. Doneer alleen als je de ontwikkeling van PrivaZer wilt steunen.

Deel deze download: 

Reacties

Het wordt elke keer bijgewerkt, omdat de ontwikkeling van Windows, andere software en internet ook niet stil blijft staan. De updates houden vooral in dat het bijvoorbeeld ingesteld is op de meeste recente versie van je browser.

CCleaner wordt ook heel frequent geupdate precies om dezelfde reden. Het is juist goed dat de software-developers dit in de gaten blijven houden.

Als je niet elke keer wilt updaten, hoeft dat niet. Ik werk het ook niet elke keer bij. Als PrivaZer een paar versies achterloopt, is het nog steeds een goede cleaner. Pas als ikzelf bedenk dat het al een poos geleden is dat ik het heb bijgewerkt naar de meest recente versie, besluit ik het te updaten.

Ik vind PrivaZer zelfs beter dan CCleaner. Het maakt grondiger schoon, je kan kiezen uit diverse programma's en daarmee bepalen hoe grondig je schoonmaakt / hoeveel tijd je ervoor moet opofferen. Daarbij is PrivaZer meer non-profit dan CCleaner

Inderdaad en er zijn echt veel sufferds.

ik ken er nu 2

Volkomen mee eens!!!!

Slechte cleaner, men beloofd veel maar doet weinig. Scans duren gemiddeld uren, ja ook na de eerste keer. Uren bezig, maar verwijderen, lijkt zo, maar de winst aan schijfruimte niks.

ik heb hem PrivaZer verwijder , maar toch laat die sporen achter ,
wand als ik op een pictogram klik van de snelkoppeling met de rechte muis klik komt er een lijst te voor schijn { bv Knippen ,Plakken ,kopiëren}
en dar staat die ook bij ,met zijn logo en daar staat bij {Verwijderen zonder sporen }
weet iemand hoe ik die kan verwijden

Je moet je PC opnieuw opstarten na de deïnstallatie om alle sporen te verwijderen

dat heb ik ook gedaan maar het blijf er gewoon in staan
ik heb ook al geprobeerd via Mijn PC /Windows Program File {x86}
en daar zit nog een map van PrivaZer met nog een file er n {blad met een radertje er op,PrivaZer menu 5.dll }
die heb ik geprobeerd om te verwijderen maar dat lukt niet krijg de melding omdat het in Windows verkenner is geopend
en dit vind ik best lastig als er toch nog sporen achter laten terwijl je het bestand op de goede manier heb verwijder
en dan blijf er toch nog wat achter en je kan het niet eens verwijderen

Vriendelijke groeten carla

In dit geval is de oplossing:
installeer PrivaZer opnieuw en verwijder het. Start vervolgens uw pc opnieuw op.

Voor meer heelp, contacteer ons hier: support@privazer.com

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
no_rwegen