Paint.NET

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Paint.NET is een prettige gratis foto editor die gebruik maakt van tabbladen om verschillende afbeeldingen te openen. Paint.NET heeft een rijk arsenaal aan gereedschappen en speciale effecten ter beschikking om foto's te bewerken. Ook maakt het fotobewerkingsprogramma gebruik van lagen en is de undo-history onbeperkt.

Paint.NET is een complete foto editor die afbeeldingen kan roteren, verkleinen en vergroten en uitsnijden. Ook kunnen kleur en helderheid natuurlijk aangepast worden. Verder kunnen met Paint.NET meerdere lagen worden toegevoegd en heeft het programma tientallen effecten tot zijn beschikking, zoals Sepia, olieverf en distortion.

Paint.NET is een gebruikersvriendelijke fotobewerker. Het programma is sinds 2014 ook in het Nederlands vertaald.

Inst

Reacties

Vandaag is update 4.2.4 paintnet uit

Jij zou dan ook meer hebben aan een woordenboek en een cursus Nederlands !

Check!

Het is versie 4.1.1 en niet 6.1.1, zoals in de start pagina staat.

wat een slechte download je kan er nix mee je ka niet eens twee foto's samen voegen wat juist is wat je nodig hebt om een goede EDIT te kunnen maken ik doe aan EDITEN (foto's) en daarvoor is het belangerijg een goede EDITOR te hebben mensen als jullie een goede EDITOR willen zou ik dit niet downloaden je hebt een online editor die veel beter is dan dit dat is https://pixlr.com/ed... het is online zonder download en volledig GRATIS nou dit was mijn mededeling doei :))

Nieuwe versie uitgebracht 4.0.21

Ik heb de nieuwe versie zojuist geïnstalleerd. Het versienummer is echter al 4.0.19.

Er is een nieuwe versie uitgebracht 4.0.17

hallo ik ben opzoek na een makkelijk programma voor twee foto's naast elkaar te kunnen zetten welk programma kan ik hiervoor gebruiken en is heel erg gemakkelijk

Pagina's