Maxthon Cloud Browser

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Browser
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Maxthon Cloud Browser is een van oorsprong Chinese browser die gebaseerd is op Chromium. Maxthon is volgepakt met allerlei extra mogelijkheden en functies. Daar moet je wel van houden.

Maxthon heeft een kenmerkende zijbalk voor functies als favorieten, downloadbeheer, feedreader en meer. Verder kent de browser vele mogelijkheden met onder andere Magic Fill (wachtwoordbeheer), Bestandsopname (media op websites), Vastleggen (screenshot), Google Translate, een online Kladblok (SkyNote) en een nachtmodus (waarbij de interface donkerder wordt).


Maxthon met zijbalk

Maxthon zit volgestopt met allerlei handige snufjes. Zo kun je bijvoorbeeld heel snel allerlei zaken monitoren (cpu-gebruik, download- en uploadsnelheid, geheugengebruik en IP-adres). Verder kun je de functies natuurlijk nog uitbreiden met extensies, die je ook weer aan de zijbalk kunt toevoegen.

Maxthon is een uitgebreide browser met heel veel mogelijkheden - soms iets teveel misschien.

inst

Reacties

u vermeldt dat deze browser in het nederlands is????

Blijkbaar kan deze browser niet meer gebruikt worden zonder verplichte registratie (e-mail of telefoonnummer). Daarom: neen, bedankt.

"Onbetrouwbaar die Chinezen".

Gelukkig hebben we nog de Nederlanders die allemaal door en door betrouwbaar zijn.

Nu Opera in Chinese handen is kan je ervan uitgaan dat ze die browser ook daarvoor gaan gebruiken.

Onbetrouwbaar die Chinezen.

Dank u, Merel.

Niet wetende wat er precies bedoeld wordt met "Firefox-statusrapport inschakelen" (en ook geen zin om het allemaal te lezen) had ik die uitgevinkt staan.

Léon, in de menubalk : extra → opties → geavanceerd → gegevenskeuze → - Firefox-statusrapport inschakelen – EN – Aanvullende gegevens delen (d.w.z. Telemetry) – niet aanvinken

"Firefox ook niet, als je 2 vinkjes weghaalt".

Waar precies moeten deze 2 vinkjes worden weggehaald?

Als je in de map van SRWare Iron een bepaald .ini bestand plaatst (privacy.ini) worden er geen gegevens doorgestuurd. Is aan de orde geweest op hun forum.

16 Jul 2016 - 19:02

"Chinezen bewijzen keer op keer, dat ze niet te vertrouwen zijn".

Er zijn meer Chinezen dan postbussen in de wereld, dus niet generaliseren alstublieft.

zoek eens op “ Google Maxthon invest “ of kijk eens op https://en.wikipedia...

Pagina's