CyberGhost

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Inst

Reacties

euh?
VPN is toch om Beveiligd en Anoniem online te surfen e.d.?

Waarom dan een downloadlink (Android) naar Googel-Plee?!!
Hahaha

~ een essentieel stuk van de beveiliging is de (gegevens) authenticiteit van de data. ~

https://www.groene.n...

ProtonVPN (van de zelfde makers van ProtonMail) biedt ook een goede gratis VPN zonder datalimieten, snel, en komt ook nog eens uit Switzerland (dus goede privacy wetten). Hier is een link naar hun website: https://protonvpn.com

Windscribe biedt een gratis VPN met 10GB per maand. https://windscribe.com

Ben ik met je eens.

'..soms wachten voor u kunt beginnen en eventueel advertenties.'
Niet eventueel. Al na een dag in de wachtrij en gezeur over de premium versie.
Niet aan te bevelen.
De freewareversie is niet echt free, de premium versie wordt je voortdurend opgedrongen.

Je krijgt een fake IP adres.
Your IP addresses - WebRTC detection: No leak, RTCPeerConnection not available.
DNS Adresses 3 servers: Netherlands North-Holland, Germany Land Berlin en Germany Hesse.
Wat lekt er dan volgens jou?

Je kunt er geen buitenlandse tv diensten zoals bbc iplayer mee bekijken als je de betaalde versie niet gebruikt. De enige reden waarom mensen vpn gebruiken omdat veel buitenlandse omroepen geoblocking gebruiken. Dat geoblocking wouden ze toch verbieden? Heb ik iets over gelezen. http://9to5mac.com/2...

CyberGhost heb ik ook een tijd gebruikt en vond dit ook echt een goede service. De snelheid was goed en het programma was ook duidelijk. Het enige probleem voor mij was dat je maar met apparaat tegelijk kunt verbinden bij het abonnement dat ik had. En het abonnement waar meer apparaten tegelijk op kunnen vond ik te duur.
Na wat onderzoek kwam ik de pagina http://vpndiensten.n... tegen. Eerst had ik wat twijfels over dit lijstje maar toch maar bij de nummer 2, PIA, een abonnement afgesloten. Dit werkt tot nog toe perfect en is betaalbaar.

Ik weet dat ze bij defensie tegenwoordig ook expliciete instructies geven aan soldaten om VPN-diensten te gebruiken (ook privé). Van een insider hoorde ik dat ze bij de luchtmacht oefeningen hadden gedaan waarbij ze probeerden zoveel mogelijk informatie van het internet te plukken van bepaalde collega-militairen, om duidelijk te maken hoe kwetsbaar het internet kan zijn. Voor militairen kan dat natuurlijk van levensbelang zijn, als er gebreken zijn in de online veiligheid. Van één militair hadden ze niet zozeer veel informatie gevonden van die jongen zelf, maar wél van zijn vriendin. Via Facebook zagen ze wie zijn vriendin was, en na wat online speurwerk bleken haar persoonlijke gegevens ooit betrokken te zijn geweest bij een dropbox hack. Haar wachtwoord stond dus gewoon online, en tijdens deze oefening konden ze gewoon in haar dropbox. Van daaruit kregen ze toegang tot allerlei documenten; adres, emailgegevens, scans van identiteitsdocumenten. Dus long-story-short, het leger heeft internetveiligheid momenteel hoog in het vaandel staan; je weet nooit wie er mee kijkt. De paar jongens van defensie die ik ken gebruiken een gratis vpn dienst uit dit lijstje: https://www.vpngids.... (tunnelbear of cyberghost meestal). Maar zelf neem ik liever een betaalde zonder datalimieten en waar je me kan downloaden. Ook al is downloaden illegaal, dat kan ik hier gewoon neerzetten omdat ik achter een VPN zit en dus anoniem ben! You see what I did there ;)VPN rocks.

ik heb sinds twee dagen versie 6 van cyberghost , na een melding van cyberghost 5.5 dat de drivers outdated waren heb ik cyberghost opnieuw gedownload en kreeg versie 6

Pagina's