Runkeeper

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Reacties

heb ook de app gedownload maar kan ook niet meer inloggen weet iemand hoe dit kan ?

Ik kan niet meer reageren op de activiteiten van mijn vrienden en daar een reactie plaatsen...waarom kan dat niet...zie ook niet de afstand die ze hebben afgelegt op de kaart??

Ik zie geen optie om opnieuw op te slaan, alleen opnieuw naar Runkeeper verzenden en dan geeft ie weer "verbinding met Runkeeper is mislukt" Kan ik deze training nu niet meer op de site saven? Staat dus in mijn telefoon.

Als ik inlog op runkeeper dan moet ik mijn mailadres en wachtwoord geven en dan kom ik weer in een sign up scherm. Als ik dan gegevens invoer dan wordt aangegeven dat het mailadres al bestaat. Heeft iemand een idee?

Dat betekent dat het nog niet geregistreerd is. Dan moet je de activiteit opnieuw opslaan en soms moet je dat een paar keer doen voordat het teken weg is.

Ben ook wel benieuwd. Heb dit ook sinds vandaag

Hallo
Er staat soms een rood uitroepteken voor mijn activiteiten.
Wat betekend dit?
Mvg
Jan

Hallo,
Runkeeper is een goede ap. Alleen ik loop of fiets niet maar ga op de step (bike2go). De keuze step is er niet bij Runkeeper; wat moet ik instellen als activiteit? Lopen of fietsen. Een update voor step zou ook leuk zijn! Groet Roeliea

Ik heb hetzelfde probleem. Heb de app Runkeeper gedownload, maar kan niet inloggen met mijn account: mailadres wordt al gebruikt!
Weet iemand hier een oplossing voor? Of moet ik een nieuw account aanmaken?

vriendelijke groeten,
Hanneke

Als het goed is zie je ze weer als je inlogt in de app met je eigen Runkeeper account.